reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Przed sałatka 75 po sałatce 84 [emoji3590][emoji3590][emoji3590] trzeba będzie więcej jeść [emoji23][emoji23]

Salatki z dodatkiem miesa sa ok, ale ilez mozna [emoji15] Nie wiem co do pracy mam zabrac dzisiaj, wkurzam sie na na sama mysl [emoji849]
Było tak pięknie a godzinę po cukier 45 [emoji15][emoji15]akurat byliśmy w szpitalu na szkole rodzenia a ja cała spocona i myślę co jest, sprawdzam a tu szok.. 2.5
Wyslalan chłopa po Cole i kilka lykow podniosło

Dalam się mężowi na knedle ze śliwkami namówić. No czułam, że będzie źle.
Zjadłam 3 szt. Wynik 159 :o Źle mi z tym bardzo. Mam kaca moralnego i wstyd mi przed moim diabetologiem. Taka durna ja...

Zjadłam 3 szt. Wynik 159 :o Źle mi z tym bardzo. Mam kaca moralnego i wstyd mi przed moim diabetologiem. Taka durna ja...
Zdarza się. Nie przewidzisz jak organizm zareaguje.

reklama
159 to nie jest jeszcze jakos bardzo duzo - jak na sliwki, ktore już same mają wysoki indeks glikemiczny ;) Jak mam poniżej 160 to sobie myślę, że jeszcze nie jest tak źle. Moj najwyzszy wynik to 207... Ale z początków diety, teraz jestem bardziej świadoma.

Do góry