slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Niedługo będziemy żyły powietrzem [emoji23] Widać kasza jest dla Ciebie be.Zjadlam miske krupniku i cukier 8,5 (153). Szok!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niedługo będziemy żyły powietrzem [emoji23] Widać kasza jest dla Ciebie be.Zjadlam miske krupniku i cukier 8,5 (153). Szok!
No jest, ale tu zjadlam naprawde mala ilosc tej kaszy. Ostatnio jadlam mieszanke fajna bulgar, peczak i soczecia i bylo ok. Naszczescie do porodu blizej niz dalej [emoji6]Niedługo będziemy żyły powietrzem [emoji23] Widać kasza jest dla Ciebie be.
No już co raz blizej. Wydaje mi sie, że ta ciąża bardzoo szybko leci Chwilę temu test robiłam a tu już 22 tygodnieNo jest, ale tu zjadlam naprawde mala ilosc tej kaszy. Ostatnio jadlam mieszanke fajna bulgar, peczak i soczecia i bylo ok. Naszczescie do porodu blizej niz dalej [emoji6]
Ale to po samym owocu za bardzo Ci skakał czy jak?Tak mi mówiła dietetyczka od diabetologa. Ja piszę z własnego doświadczenia i własnych obserwacji, nie mówię, że dla każdego będzie tak samo, każdy organizm inaczej radzi sobie z cukrami. Ja już przechodzę drugi raz cukrzycę ciążową. Ktoś będzie chciał to skorzysta z moich rad albo nie.
Owoce to są cukry proste i jak zjem sam owoc to po godzinie jestem głodna, jak zjem do tego jakieś cukry złożone to uczucie sytości trwa dłużej. Mi to służy [emoji6]Ale to po samym owocu za bardzo Ci skakał czy jak?
Mi sie wydaje, że to każdy musi sam sprawdzic na co reaguje. Mi np dietetyczka powiedziała że na pierwsze sniadanie nie moge jesc nabiału chociaz mam po nim dobre cukry...a diabetolog powiedziała,że moge i badź tu mądry czlowieku
Aaa w takim razie to ma sensOwoce to są cukry proste i jak zjem sam owoc to po godzinie jestem głodna, jak zjem do tego jakieś cukry złożone to uczucie sytości trwa dłużej. Mi to służy [emoji6]
A czyli o uczucie sytosci chodzi, ja myslalam ze dodatki jakos je zbijaja.Owoce to są cukry proste i jak zjem sam owoc to po godzinie jestem głodna, jak zjem do tego jakieś cukry złożone to uczucie sytości trwa dłużej. Mi to służy [emoji6]