reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

Slodkatrojeczka, ja sie smieje ze tyle warzyw co jej teraz to przez cale zycie nie zjadlam [emoji16] Ale w sumie juz sie przyzwczailam.

reklama
Mi w ciąży bardzo wchodzą warzywa, odkąd nie wymiotuję, to bym tylko surowe warzywa wcinała - brokuł, kalafior, rzodkiewkę, pomidory, ogórki, szpinak itd. i wszelkie lekkie sałatki z tej surowizny :-)
Natomiast do każdej porcji mięsa muszę się zmuszać. Oprócz pasztetu :-D

Za pól godz. zjem pączka, normalnie będę się delektować jakby to był najdroższy pączek świata [emoji6] a później zagryzę ogórkiem kiszonym żeby za bardzo cukier w górę nie poszybował [emoji3] i nie będę mierzyć cukru po tym pączku, żeby się nie załamywać [emoji6]

Mi warzywa wchodziły w pierwszym trymestrze teraz to nie
Ale ja ogólnie nie lubię warzyw [emoji85]

Ja jem tylko surowe warzywa.
Zjadlam paczka i az w glowie mi sie kreci. Blee, zaluje ze go zjadlam.

reklama
Ja po śniadaniu miałam 119 ale 3j insuliny. Dwie bułki z szynka zjadłam a teraz mi niedobrze

Do góry