reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Zazdroszcze Wam dziewczyny tego luzu. Ja to ciagle mysle o tym co jem i jak cukry dobre to ok...ale dzisiaj na czczo 94 i od rana zly humor...

Ale dzisiaj mialam robione hemoglobine glikolowana i wynik 5.0 to chyba dobrze co? ;)
Dla ciężarnych jest do < bądź = 6.1%, więc Twój wynik jest ok [emoji4] ja robię jutro, ciekawe jak wyjdzie.

reklama
Zazdroszcze Wam dziewczyny tego luzu. Ja to ciagle mysle o tym co jem i jak cukry dobre to ok...ale dzisiaj na czczo 94 i od rana zly humor...

Ale dzisiaj mialam robione hemoglobine glikolowana i wynik 5.0 to chyba dobrze co? ;)
Stres Ci nie pomaga, trzeba wyluzowac i wtedy i cukry beda ladniejsze.

U mnie coś cukry dzisiaj nie takie, po obiedzie miałam 73, czemu tak nisko nie wiem, po kolacji wywaliło mi na 118, gdzie po kolacji nigdy mi 100 nie przekraczało. Senna jakaś cały dzień jestem.

Mi po lunczu spaść nie chcialy
Cały czas się trzymały około 6 (108) i dalej tak są. Aż na innym monitorze sprawdziłam i też 6

reklama
Jem ostatnio tyle sałaty, że niedługo urosną mi królicze uszy [emoji23] Co do cukrów, skończyły mi się paski więc jadę dziś na przeczuciu. Ale dobrze się czuje więc raczej jest ok. Poszlam za przykladem renisus i zjadlam na kolacje salatke.

Do góry