slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Kurczę z tym przed jedzeniem to mi się raz 110 trafiło [emoji33] ona mnie zje [emoji23]Ja mierze przed jedzeniem. A potrafię wstać i 2-3 w łóżku zalegac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę z tym przed jedzeniem to mi się raz 110 trafiło [emoji33] ona mnie zje [emoji23]Ja mierze przed jedzeniem. A potrafię wstać i 2-3 w łóżku zalegac
Moja szwagierka leżała 2 tygodnie przed porodem w szpitalu, 100km od domu bo cukrzyca. I mieli w dupie jej dietę... Nie wiem jak w moim z dietą cukrzycową ale jak miałam dietę po operacji to się jej twardo trzymali. Dostawałam np. zupę bez niczego, samą "wodę", bo nie mogłam gotowanych warzyw. Nie było ani sycące ani smaczne ale chociaż zgodne z zaleceniami.Dostałam właśnie płatki kukurydziane na śniadanie [emoji849][emoji849] pojebało ich chyba
Czekam na diabetologa i się wypisuje. Z małym wszystko ok, ja nie wiem jak ja mam mieć dobre cukry [emoji23]Moja szwagierka leżała 2 tygodnie przed porodem w szpitalu, 100km od domu bo cukrzyca. I mieli w dupie jej dietę... Nie wiem jak w moim z dietą cukrzycową ale jak miałam dietę po operacji to się jej twardo trzymali. Dostawałam np. zupę bez niczego, samą "wodę", bo nie mogłam gotowanych warzyw. Nie było ani sycące ani smaczne ale chociaż zgodne z zaleceniami.
Szpital - jak sama nie zadbasz to mają Cię gdzieś. Jak wszystko jest ok to uciekaj.