moniczka2609
Fanka BB :)
Oj takiego ptysia też bym wciągnęła [emoji3] masz może sprawdzony przepis czy z głowy?Ja zrobilam ptysie i zjadlam dwa, zyc nie umierac - cukier w normie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj takiego ptysia też bym wciągnęła [emoji3] masz może sprawdzony przepis czy z głowy?Ja zrobilam ptysie i zjadlam dwa, zyc nie umierac - cukier w normie.
Dziękuję [emoji8] ostatnio mam fazę na pieczenie więc na pewno zrobię [emoji16]Tutaj Link do: Ptysie | Moje Wypieki
Tylko ze robilam z sama bita smietana ( smietana, lyzeczka cukru pudru i olejek waniliowy). One takie sa wtedy jednodniowe.
Ja pieke 2-3 razy w tygodniu [emoji16] Z rozkazu, prosby mlodej[emoji16]Dziękuję [emoji8] ostatnio mam fazę na pieczenie więc na pewno zrobię [emoji16]
Coś o tym wiem. Mój 2,5 letni syn przychodzi i " mamo babki" albo " mamo torcik" no i cóż dziecku nie odmowie jak ma ochotę [emoji16]Ja pieke 2-3 razy w tygodniu [emoji16] Z rozkazu, prosby mlodej[emoji16]
Hihi, no tak. Nie ma nic fajniejszego jak ktos zajada nasze wypieki [emoji7]Coś o tym wiem. Mój 2,5 letni syn przychodzi i " mamo babki" albo " mamo torcik" no i cóż dziecku nie odmowie jak ma ochotę [emoji16]
Najgorsze, że synuś mi wszystko przynosi i mówi " jedz mamusiu ze mną ", a ja niestety nie mogęHihi, no tak. Nie ma nic fajniejszego jak ktos zajada nasze wypieki [emoji7]