reklama
moniczka2609
Fanka BB :)
Też jak się dowiedziałam o cukrzycy przechodziłam przez etap załamania, płaczu i bezradności... Ale jak ochłonęłam, zobaczyłam, że wcale nie tak dużo rzeczy mi podnosi cukier jak oni podają i mogę jeść większość tego co jadłam to już nie było tak źle, ale lęk o dzidzię ciągle jest...Cześć dziewczyny, po dzisiejszej krzywej dołączę. Na razie mam fazę załamania i próbuję sobie to poukładać.
Moje wyniki
91/203/185 [emoji20]
renisus
Hej hej Slodka[emoji6]Cześć dziewczyny, po dzisiejszej krzywej dołączę. Na razie mam fazę załamania i próbuję sobie to poukładać.
Moje wyniki
91/203/185 [emoji20]
Potem kilka razy jest etap wkurwu [emoji6]Też jak się dowiedziałam o cukrzycy przechodziłam przez etap załamania, płaczu i bezradności... Ale jak ochłonęłam, zobaczyłam, że wcale nie tak dużo rzeczy mi podnosi cukier jak oni podają i mogę jeść większość tego co jadłam to już nie było tak źle, ale lęk o dzidzię ciągle jest...
Ennis jak sie czujesz? A Ty u mamy jestes?Mi dziś nawet insulina nie pomaga :/ nie wiem czy stara już czy co :/ i unieraaam
slodkatrojeczka
Myślę, że to załamanie to raz na jakiś czas wraca. Ale na moment tylko. Bo to byś zjadła, tamto byś zjadła a tu dupa. Popatrzeć możesz... Ale damy radę dziewczyny
renisus
Jasne ze damy rade [emoji6]Myślę, że to załamanie to raz na jakiś czas wraca. Ale na moment tylko. Bo to byś zjadła, tamto byś zjadła a tu dupa. Popatrzeć możesz... Ale damy radę dziewczyny
Ennis92
@renisus ta u mamy. Tata mi przyniósł z pracy nowa insulinę ("jest farmaceuta) wzięłam 6j bo cukier już 12 miałam i po pół godziny było 6.
Ja nie wiem od czego mi ten cukier rósł bo rano zjadłam śniadanie, na obiad ten kurczak a tu zamiast spadać to rósł i rósł... Już się bałam że będę tu misla do szpitala jechać (wzięłam kartę) ale pomogło. Moja insulina musiała za długo już poza lodówka być
Ja nie wiem od czego mi ten cukier rósł bo rano zjadłam śniadanie, na obiad ten kurczak a tu zamiast spadać to rósł i rósł... Już się bałam że będę tu misla do szpitala jechać (wzięłam kartę) ale pomogło. Moja insulina musiała za długo już poza lodówka być
Marzymieta
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, po dzisiejszej krzywej dołączę. Na razie mam fazę załamania i próbuję sobie to poukładać.
Moje wyniki
91/203/185 [emoji20]
Hej! U mnie tez cukrzyca ciazowa od niedawna. Przeszlam to tak samo. Zalamanie, strach, nerwy. Teraz juz glukometr mi nie straszny i troche wyluzowalam. Daj sobie czas
moniczka2609
A więc zjadłam dziś loda truskawkowo-czekoladowo-smietankowego cukier godzinę po 115
reklama