reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Cześć dziewczyny, po dzisiejszej krzywej dołączę. Na razie mam fazę załamania i próbuję sobie to poukładać.

Moje wyniki

91/203/185 [emoji20]

reklama
Cześć dziewczyny, po dzisiejszej krzywej dołączę. Na razie mam fazę załamania i próbuję sobie to poukładać.

Moje wyniki

91/203/185 [emoji20]
Też jak się dowiedziałam o cukrzycy przechodziłam przez etap załamania, płaczu i bezradności... Ale jak ochłonęłam, zobaczyłam, że wcale nie tak dużo rzeczy mi podnosi cukier jak oni podają i mogę jeść większość tego co jadłam to już nie było tak źle, ale lęk o dzidzię ciągle jest...

Moje wyniki

91/203/185 [emoji20]
Hej hej Slodka[emoji6]
Też jak się dowiedziałam o cukrzycy przechodziłam przez etap załamania, płaczu i bezradności... Ale jak ochłonęłam, zobaczyłam, że wcale nie tak dużo rzeczy mi podnosi cukier jak oni podają i mogę jeść większość tego co jadłam to już nie było tak źle, ale lęk o dzidzię ciągle jest...
Potem kilka razy jest etap wkurwu [emoji6]
Mi dziś nawet insulina nie pomaga :/ nie wiem czy stara już czy co :/ i unieraaam
Ennis jak sie czujesz? A Ty u mamy jestes?

Myślę, że to załamanie to raz na jakiś czas wraca. Ale na moment tylko. Bo to byś zjadła, tamto byś zjadła a tu dupa. Popatrzeć możesz... Ale damy radę dziewczyny :)

@renisus ta u mamy. Tata mi przyniósł z pracy nowa insulinę ("jest farmaceuta) wzięłam 6j bo cukier już 12 miałam i po pół godziny było 6.

Ja nie wiem od czego mi ten cukier rósł bo rano zjadłam śniadanie, na obiad ten kurczak a tu zamiast spadać to rósł i rósł... Już się bałam że będę tu misla do szpitala jechać (wzięłam kartę) ale pomogło. Moja insulina musiała za długo już poza lodówka być

Moje wyniki

91/203/185 [emoji20]

Hej! U mnie tez cukrzyca ciazowa od niedawna. Przeszlam to tak samo. Zalamanie, strach, nerwy. Teraz juz glukometr mi nie straszny i troche wyluzowalam. Daj sobie czas

reklama
Do góry