Moje włosy tak leciały, że miałam paskudne zakola mówiłam że łysa będę. Jak zaczęło odrastać to opanować nie mogę… sterczało na wszystkie strony, ani to do góry, ani do dołu i wyglądało jakbym sobie obcięła bo wszystkie równe ostatecznie ścięłam grzywkę u fryzjera żeby to zakryć po wstyd ludzi
reklama
Vitapil mama lykaj i wcierkuj. Kazda to przechodzi z mam :-) wlosy odrosna :-)))
Super, że tak się zdrowo trzymacie
Jeśli chodzi o wlosy to ja miałam to samo, brałam wszystko i nic nie pomagało. Samo trochę ustąpiło po kilku miesiącach, jeszcze nie do końca, ale już nie ma też takiej tragedii. Ponoć to normalne po ciąży, bo zmieniają się jakoś te fazy wzrostu, czy coś takiego
Właśnie zakupiłam ten vitapil mama i będę brać bo moje włosy są wszędzie obym nie była lysa
Moje włosy tak leciały, że miałam paskudne zakola mówiłam że łysa będę. Jak zaczęło odrastać to opanować nie mogę… sterczało na wszystkie strony, ani to do góry, ani do dołu i wyglądało jakbym sobie obcięła bo wszystkie równe ostatecznie ścięłam grzywkę u fryzjera żeby to zakryć po wstyd ludzi
No ja też się obawiam że będę łysa
Nath096
Fanka BB :)
Nie tak dobrze to nie ma Budzi się na jedzonko co 5-6h zazwyczaj czyli koło północy i nad radem,zależy jak zasypia .Marysia od 19 już potrafi spać do rana ? Czy budzi się na jedzonko?
Szach mat- wiadomo, mama wie, jak przywrócić wszystko do normy
To nie jest dobrze? kobieto raz w nocy pobudka to idealnie Ja mam z 5 a mały niedługo kończy 10 miesięcy. I w sumie funkcjonuje tak od początkuNie tak dobrze to nie ma Budzi się na jedzonko co 5-6h zazwyczaj czyli koło północy i nad radem,zależy jak zasypia .
Nath096
Tylko gorsze jest to ,że czasem a raczej często budzi się się między posiłkami na okna ,np 1h Ale to przez to,że się wcześnie kładzie,bo znowu o 18 zasypia na noc. Jak się zmieni czas to myślę że zrobię jej jedna drzemkę więcej,a pójdzie później spać. Bo jak ja mam położyć na drzemkę koło 17 i potem mieć wariata do 21 do wolę wcześniej ja polozyc i mieć więcej wieczoru dla siebie względnie,bo ona śpi tak czynniei,że ja budzi odgłos sikania w łazience czasem,ale jak Cie czuje na łóżku to na luzie możesz oglądać film xDTo nie jest dobrze? kobieto raz w nocy pobudka to idealnie Ja mam z 5 a mały niedługo kończy 10 miesięcy. I w sumie funkcjonuje tak od początku
olka11135
Jak Ty to robisz???? :-o
Nie mam wyboru xD
I plus, że dzieci jednak duże prawie 13 latek i 9 latka już w miarę ogarną siebie.
Jakby to było rok, po roku tu już bym się zajechała
Ja to nawet przestalam suszyć włosy suszarka, bo później łazienka cała oklaczona, wlosy na ścianach, wszedziewięcej sprzątania, niż czystej głowyWłaśnie zakupiłam ten vitapil mama i będę brać bo moje włosy są wszędzie obym nie była lysa
My dostaliśmy obluchem w głowę, bo starszy, jak miał 2 msc spal całe noce, a tu nagle Maksik, budzi się, jak mu się podobaNie tak dobrze to nie ma Budzi się na jedzonko co 5-6h zazwyczaj czyli koło północy i nad radem,zależy jak zasypia .
Tak, czy inaczej nie jest najgorzej
reklama
Ja to nawet przestalam suszyć włosy suszarka, bo później łazienka cała oklaczona, wlosy na ścianach, wszedziewięcej sprzątania, niż czystej głowy
U mnie to samo stary mówi że czuje się jak by miał psa bo tyle włosów wszędzie