reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Ty masz rację 😁 stres i panika to nic dobrego 🙈🙈

Im dalej w las tym zmartwien. Ale rozumiem bo przy 1 dziecku wszystko nowe... chociaz nie powiem bo ja przy 2gim tez sie stresowalam na poczatku i przezywalam pierwszy katar kaszel pierd czy inne (teraz z perspektywy czasu) niepotrzebne rzeczy;-) to chyba natura kobiet

Może mu jeszcze jakieś zabawki przyczepie, czy coś. Z kocykiem jechał, z pielucha też, bo przecież taki slinotok😅a i jedzie twarzą do mnie. Mam nadzieję, że w końcu mu się spodoba.

Może teraz się wychorują to już w zlobku/ przedszkolu, jak pójdą to nie będzie takiego dramatu.

Jak tam Wasze spacery?

Zabijcie mnie 🥴🥴
Czy któraś mama miała styczność z przepuklina u niemowlaka i wodniakiem jąderka?
Na wizycie pediatra coś zauważył i mamy mieć konsultacje z chirurgiem dziecięcym 🤦🤦
Czy to się kiedyś skończy? 🙈🙈

reklama
Zabijcie mnie 🥴🥴
Czy któraś mama miała styczność z przepuklina u niemowlaka i wodniakiem jąderka?
Na wizycie pediatra coś zauważył i mamy mieć konsultacje z chirurgiem dziecięcym 🤦🤦
Czy to się kiedyś skończy? 🙈🙈

Nie wiem jak przepuklina ale wodniaczki to zazwyczaj do 2rż same sie wchloną :-)
Bez stresu. Idz skonsultuj ibedziesz wiedziala na czym stoisz.

Do góry