reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Kurcze tydzień u dziadków i dziecko tak rozkapryszone, że siku nie mogę pójść 😅awantura taka jak sam zostaję. Teraz miesiąc trzeba będzie odzwyczajać, że nie ma ciągłego noszenia na rączkach.
U nas dzisiaj pogoda ładna, więc ruszamy zwiedzać alejki 😁Miłego dnia 😍

Za kare samotnego wyjazdu :-p

reklama
Za kare samotnego wyjazdu :-p
Haha coś w tym może być 😅
Tak się nastawiałam na te spacery, a ostatnio jak była ładna pogoda i wyszliśmy to myślałam, że będę biegła spowrotem do domu. Tak się darł ten mój kurczak, że masakra. Jak go wzięłam na ręce to anioł, odłożyłam dalej darcie🙈mam nadzieje, ze jak go przełożę do spacerówki to będzie lepiej

Ja to się staram cieszyć takimi chwilami. Bo u mnie to już 3 ostatni dzidzius a mając 13 latka w domu wiem jak szybko przestają nas potrzebować.

Inna sprawa że my preferujemy rodzicielstwo bliskości wiec łóżeczka to nawet nie mam

No jest w tym sens 🥰
Choć ja będąc sama z małym przez cały tydzień chciała bym mieć chwilę w ciągu dnia żeby np wziąć prysznic 🙂

reklama
A jak u Was? Zdrowi?🙂

Ja ostatni tydzien wyjety z zyciorysu bo cos pyklo mi w plecach i lezalam i kwiczalam. Nic nie pomagalo. Ortopeda mowi ze nie tak zle, a ja ani stac ani siedziec ani kichnac ani lezec bez bolu 😔 zalatwilam sobie fizjoterapie i troche ulgi czuje. Dzieci zdrowe :-) mniejszy zafascynowany chodzeniem i napastuje chodzik caly czas a starszy do przedszkola.

Mowisz ze maly ma uczulenie na gondole? A nie da sie spacerowki na plasko i np na brzuszku ?
Maksiu lapie wirusy?

Do góry