No to u Ciebie jeszcze gorzej. Kiedy było goraco to mnie od tych wszystkich wkładek aż piekło jak się za dużo nałaziłam na spacerkiTo tak jak ja, czekam cierpliwie, aż będzie po. U mnie też wietrzenie nie wchodzi w grę, bo starszy syn jest wtedy mega zainteresowany
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
wietrz wieczorem i noca moze? Mi bardzo pomagala ta pianka ginexid do podmywania oh.... dzialala cuda na rane, szkoda ze nie da sie jej w postaci jakis kompresow bylo miec. A moze na takie upaly to wkladki wielorazowe zeby sienie przyklejalo?U mnie dzisiaj pierwszy dzień z dwojka dzieci w pojedynkę. Ale chyba tego potrzebowałam, żeby zobaczyć jak to będzie. I chyba lepiej organizuje się sama. Sama sobie narozrzucam, sama sobie posprzątam, oczywiście plus chaos starszego.
Cukrów praktycznie nie mierze, czasem rano. Ale po posiłkach wcale, bo jak zjem to po kilku godzinach przypominam sobie, że trzeba znowu zjeść, więc gdzie tam mierzenie cukrow.
Gojenie się rany krocza w taki upał to masakra. Strasznie mi to dokucza.
Powiem Ci jeszcze ze nie ma co ukrywac nic przed starszakiem bo najlepsza metoda to powiedzenie wprost. 4latki sa bardzo kumate :-)
Moj ma 2.5 to wiesz rozumie, że mamę boli itd, ale pozagladac by chciał, a wolę niewietrz wieczorem i noca moze? Mi bardzo pomagala ta pianka ginexid do podmywania oh.... dzialala cuda na rane, szkoda ze nie da sie jej w postaci jakis kompresow bylo miec. A moze na takie upaly to wkladki wielorazowe zeby sienie przyklejalo?
Powiem Ci jeszcze ze nie ma co ukrywac nic przed starszakiem bo najlepsza metoda to powiedzenie wprost. 4latki sa bardzo kumate :-)
Używam tantum rosa też trochę łagodzi, wkładek, podpasek tysiące w łazience, ale chyba trzeba po prostu czasu próbowałam ostatnio nocą, ale jak mały zaczął płakać to zanim ja się poogarnialam to już całą chałupa wstała
Ahh ten polog a jak tam w ogóle u was?No to u Ciebie jeszcze gorzej. Kiedy było goraco to mnie od tych wszystkich wkładek aż piekło jak się za dużo nałaziłam na spacerki
gooskaw
Moj ma 2.5 to wiesz rozumie, że mamę boli itd, ale pozagladac by chciał, a wolę nie
Używam tantum rosa też trochę łagodzi, wkładek, podpasek tysiące w łazience, ale chyba trzeba po prostu czasu próbowałam ostatnio nocą, ale jak mały zaczął płakać to zanim ja się poogarnialam to już całą chałupa wstała
To sobie ubzduralam ze tez masz 4 latka
Wspolczuje tych upalow. To jakas pomylka na polog ale oby minelo szybko i zobaczysz ze bedzie francja elegancja ;-)
A jak maly?
Też tak myślę, najdłuższa droga już za mnąTo sobie ubzduralam ze tez masz 4 latka
Wspolczuje tych upalow. To jakas pomylka na polog ale oby minelo szybko i zobaczysz ze bedzie francja elegancja ;-)
A jak maly?
Maksio to mały krzykaczogólnie bardzo dobrze, ale jemu też daja te upaly w kość, bo skórka cierpi. A to pupa odparzona, a to coś pod szyjka w załamaniu. Wstępnie sytuacja opanowana, pomaga bepanten sensiderm i oczywiście wietrzenie ciałka. Tak więc, jestem na etapie pieluch wielorazowych zamiast pampersów, bo kładę mu jeszcze na podklad, inaczej chyba by nas puścił z torbami, żeby co każda kupę zmieniać podklad ( a kupa 100 razy na minute) w dzień ładnie śpi, a w nocy wstaje, co godzinęale ogólnie jest dobrze
Nath096
My mieliśmy kiedyś w wanience pierd plus kupa,woda do wymiany,a dobrze się kąpiel nie zaczęłaZapomniałam dodać, że oczywiście caly dom i wszyscy domownicy zostali już naznaczeni kupa
Najgorzej ale to takie znajomeMy mieliśmy kiedyś w wanience pierd plus kupa,woda do wymiany,a dobrze się kąpiel nie zaczęła
reklama
Spoko, u nas kąpiel w „borowinach” zdarzyła się chyba ze 4 razy woda wspaniale działa rozkurczowoMy mieliśmy kiedyś w wanience pierd plus kupa,woda do wymiany,a dobrze się kąpiel nie zaczęła