reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
I tego się właśnie obawiam, ale będę tam cisnąć jeszcze przed przyjęciem, że jak nie mają zamiaru wywoływać to wracam w poniedziałek.
Napewno mnie posłuchają 🤣🤣🤣

I Ci pewnie w niedziele zaloza ew balonik coby w pn poszlo heheh. Takze na bank Ci powiedza ze beda robic. Przeciez to szpital i ich polityka minimum 3 dni. Kiedys dostawali zwrot kasy kiedy pacjent byl 3 dni w zwyz dlatego im tak zostalo 🤷‍♀️ ale... cisnij, jakkolwiek 🤭

Tutaj praktycznie kazda ma probleny z cukrem porannym dlatego dieta badz insulina sa :-)

Jestes na poczatku slodkiej drogi?
to moja druga cukrzyca ciążowa w pierwszej obyło się bez insuliny, w tej mimo uwzględnienia w diecie wymienników węglowodanowych ok 19 dziennie rano cukier szaleje,a to później przekłada się na śniadanie które muszę zjeść ubogie

to moja druga cukrzyca ciążowa w pierwszej obyło się bez insuliny, w tej mimo uwzględnienia w diecie wymienników węglowodanowych ok 19 dziennie rano cukier szaleje,a to później przekłada się na śniadanie które muszę zjeść ubogie

Pamietaj ze insulina to nie jest zlo konieczne. To jest pomoc wlasnie na szalejace cukry i dla dobra maluszka :-)

Kiedy wizyta u diablo?

reklama
Do góry