reklama
Gratulacje !! OdpoczywajcieDziewczyny! Z tego wszystkiego zapomniałam dać Wam znać. Wiktorek urodził się 11.05 o 11.53 po 13h porodu
Śmiejemy się, że z @gooskaw mamy bliźniaki dwujajowe rozstrzał godzinowy też trochę duży
Ogólnie po samym porodzie cukry miałam paskudne, podejrzewam że ze zmęczenia ale tym się już nie przejmuję. Insulina od razu odstawiona. Wczoraj na czczo 96 (w normie dla nieciężarnych) dzisiaj 86 więc chyba wychodzimy z tego dziadostwa. Jak dziś wypuszczą nas do domku to będzie tort!
Nath096
Fanka BB :)
@Daria1991 na kiedy masz termin?
Nath096
Ja mam 1 czerwca i też mam trochę strefa czy z szyjka wszystko okU mnie wczoraj cukker ma czczo- po raz pierwszy w życiu 91 ( kanapka z chlebem żytnim).
Dzisiaj na czczo 83 - wróciłam do pszenno- żytniego
Nawet na białej bułce miałam 89.
Za tydzień mam kontrolne usg i bardzo się stresuję.
Haha no to dobreHyhy, poszla i sie wpieprzyla przed wszystkie :-))))
A najlepsze ze poszlam z cisnieniem a wracam z Radkiem :-)
A to insuliny nie odstawia się od razu? Tylko musimy schodzić dawkowo?Moje cukry teraz to jakas porazka. Nazre sie jak cos chyce w reke i po 2h 80:-/ albo zmiejszylam insuline na razie na 6 j - rano 83:-/
Musze dalej zmiejszac i czesciej jesc, a czasmi nie mam nawet kiedy isc sikac
Dzis wracamy do domu to juz zupelnie nie bedzie kiedy cos jesc
Z tym jedzeniem pewnie za chwilkę wszystko się unormuje, bo teraz dużo się dzieje to wiadomo, kto by myślał o jedzeniu
@gooskaw @Alexis124 super, że już wracacie do domu że swoimi pociechami
Na 10 sierpnia, a ty?@Daria1991 na kiedy masz termin?
A czemu się stresujesz?U mnie wczoraj cukker ma czczo- po raz pierwszy w życiu 91 ( kanapka z chlebem żytnim).
Dzisiaj na czczo 83 - wróciłam do pszenno- żytniego
Nawet na białej bułce miałam 89.
Za tydzień mam kontrolne usg i bardzo się stresuję.
reklama
Nath096
Na 4 sierpniaNa 10 sierpnia, a ty?