reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Oczywiście zgadzam się z Wami, że kawa z kofeiną jest lepsza ale szukam ciepłego, bezpiecznego dla cukrzyków napoju, który będę pić do śniadania, czy wieczorkiem do kolacji 🙂😉

Oczywiście zgadzam się z Wami, że kawa z kofeiną jest lepsza ale szukam ciepłego, bezpiecznego dla cukrzyków napoju, który będę pić do śniadania, czy wieczorkiem do kolacji 🙂😉

A moze podziel sobie na kawe prawdziwa rano i herbate wieczorem?
Ja pilam codziennie kawke do sniadania i elegancki cukier byl.

Ja nie mialam juz szyjki w ogole i rozwarcie 1,5cm czekalam tylko kiedy sie samo rozkreci i poszlo :-)
Zazdro 😊 a z tą szyjką to w tej ciąży tak czy taka " uroda" ? Nie pamiętam niestety które szczęście u Ciebie 💁a ciągle się zastanawiam czy raczej tendecja z pierwszej ciąży się utrzymuje.

I jak się czujecie ?? 🙂

Zazdro 😊 a z tą szyjką to w tej ciąży tak czy taka " uroda" ? Nie pamiętam niestety które szczęście u Ciebie 💁a ciągle się zastanawiam czy raczej tendecja z pierwszej ciąży się utrzymuje.

I jak się czujecie ?? 🙂

To moja 2 ga ciaza i druga ze skracajaca sie szyjka, wiec chyba mam do tego tendencje. Nie bylo innych zewnetrznych powodow a mimo to skracala sie w szybkim tempie. Pierwszy porod trwal 6 h, ten nie wiem ile wpisali, ale trwal ogolnie 1 godzine od zgloszenia na porodowke.

Maluszek odsypia porod i ja tez oko przymykam od czasu do czasu. Czekamy na tatusia :-)

reklama
Do góry