Nooo i tego jeszcze nie było...godzina po kolacji cukier 170
Eh ja dzisiaj inteligentnie po obiedzie zjadłam prawie pół pączka bo Mąż przywiózł z podróży.. i wywaliło 151
Piekarnicze rzeczy to jednak są do kitu..
A co zjadłaś na kolację??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo i tego jeszcze nie było...godzina po kolacji cukier 170
No nic mądrego...kiełbasę z patelni kromkę wieloziarnistego z pomidorem ,parę plastrów ogórkaEh ja dzisiaj inteligentnie po obiedzie zjadłam prawie pół pączka bo Mąż przywiózł z podróży.. i wywaliło 151
Piekarnicze rzeczy to jednak są do kitu..
A co zjadłaś na kolację??
To ja jadłam taką kiełbaskę rano, do tego chleb i musztarda i 110.No nic mądrego...kiełbasę z patelni kromkę wieloziarnistego z pomidorem ,parę plastrów ogórka
Ja ostatnio podjadalam taki zestaw pod wieczór i cukier był 110-120 ale Kiełba była gotowana,a dzisiaj mnie diabeł podkusil usmażyc,a już myślałam że będę mieć piękny dzień z idealnym cukrem.To ja jadłam taką kiełbaskę rano, do tego chleb i musztarda i 110.
Po wędlinach z chlebem też na razie ok.
Najczęściej o 21 jem kanapkę z serem żółtym, choć fanką nie jestem
Ja ostatnio podjadalam taki zestaw pod wieczór i cukier był 110-120 ale Kiełba była gotowana,a dzisiaj mnie diabeł podkusil usmażyc,a już myślałam że będę mieć piękny dzień z idealnym cukrem.
Spytaj ile tych ketonów, bo moja diabetolog powiedziala, że mniej niż +++ jej w ogóle nie interesuje i że nie interesują jej wyniki ketonów podczas przeziębienia/chorobyMi powiedziała diab,że jak będą ketony to też mam przyjść po insulinę .
No właśnie zapomniałam zapytać czy jest jakaś norma.Spytaj ile tych ketonów, bo moja diabetolog powiedziala, że mniej niż +++ jej w ogóle nie interesuje i że nie interesują jej wyniki ketonów podczas przeziębienia/choroby
Właśnie to mnie zastanawia,bo mi kazała przyjść po insulinę jak przekrocze 3 dni pod rząd o tej samej porze. No zawsze na czczo,bo jak dzisiaj na czczo ,jutro obiad ,a pojutrze kolacja to mówi,że tzn że zjadłam źle a nie że coś się dzieje . Dopytywałam kilka razy czy napewno zrozumiałam ok.Na smażonej taki mam ale słuchaj może na noc to za dużo po prostu albo nie ten dzień
U mnie 3 przekroczenia po posiłkach, a wizyta za tydzień ( mam raz na miesiąc).
Ciekawe jak dalej
Aha, a u mnie mówiła, że mam się zgłosić gdyby 3 dni pod rząd cukier na czczo byłby za wysoki- od razu dzwonić ( tak zrozumiałam ).Właśnie to mnie zastanawia,bo mi kazała przyjść po insulinę jak przekrocze 3 dni pod rząd o tej samej porze. No zawsze na czczo,bo jak dzisiaj na czczo ,jutro obiad ,a pojutrze kolacja to mówi,że tzn że zjadłam źle a nie że coś się dzieje . Dopytywałam kilka razy czy napewno zrozumiałam ok.