reklama
Chętnie tylko czy nie podniesie mi cukru rano? Może jak podłodze ksylitolem albo stewia to będzie ok?Lokata to trzeba ta kawke wypic :-) tyle ze nie przez caly dzien a np pol do pierwszego sniadania i pol kubka do drugiego?:-)
Polecam ksylitol.Chętnie tylko czy nie podniesie mi cukru rano? Może jak podłodze ksylitolem albo stewia to będzie ok?
I kawa koniecznie do posiłku/po.
gooskaw
Fanka BB :)
Chętnie tylko czy nie podniesie mi cukru rano? Może jak podłodze ksylitolem albo stewia to będzie ok?
Sprobuj ksylitolem jak mowi sadness i do tudziez po posilku i moze na poczatek tylko pol kubeczka :-)
Sprobuj ksylitolem jak mowi sadness i do tudziez po posilku i moze na poczatek tylko pol kubeczka :-)
Na pewno nie wypiję całej, bo ja to parę łyków zawsze i koniecPolecam ksylitol.
I kawa koniecznie do posiłku/po.
A może lepsza stewia? Tylko ona zmienia smak
Nath096
Jaam erytrytol i jestem bardzo zadowolona.Dlatego ja wole erytrytol. Nie zmienia smaku i pracy jelit a smakuje niemalze jak cukier bialy.
Swoją drogą to coś tu pisałam ostatnio o aktywności fizycznej. Tak mnie dzisiaj ścisnęło nad prawym posladkiem,że jestem niepełnosprawna. Ledwo zrobiłam zakupy i sprzątanelam. Trochę się porozciagalam,polezalam i ciut mi lepiej. Myślę,że to ten cho*erny nerw kulszowy . A z tego co czytam to nie ma wiele ratunku plus ćwiczeń i spacerów.
Nath096
Wiesz od początku ściskało mnie lekko w dole kręgosłupa najbardziej jak polezalam j wstawałam,a dzisiaj mnie tak ścisnęło,że się nie da chodzić ,schylać itp. Trochę lepiej i tak,bo robię ciepły okład,rozciagalam się troszkę . Myślisz,że już tak może być ? Dzisiaj 15+5 To taki ból nad posladkiem i nie da się przenieść wgl ciężaru ciała na tą nogę itpNath moze dziecko tez sie tak ulozylo ze uwiera Cie gdzies tam na kregoslup. Ja mialam z 2 tyg ze kompletnie nie moglam na plecach lezec tak mnie bolalo, na szczescie minelo.
reklama
Mam to samo zaczęłam to mieć jakoś kilka miesiecy po porodzie. Dokładnie też nad prawym posladkiem. Jakoś latem tak mnie złapało, że dretwiala mi cała moga, wtedy byłam u fizjoterapeuty, porobil masaże, zalecił ćwiczenia, ale powiedział, że to może być rwa kulszowa, albo jakiś inny ucisk, że trzeba byłoby poszukać. Ale mi przeszło trochę po wizycie i już nie szukałam dalej. Nadal mam nawroty, głównie wtedy kiedy trochę ponoszę mojego syna. Może nie ponoszę a popodnosze go z podłogi jako ćwiczenia miałam zalecony ruch w trakcie pracy, rozciąganie i koci grzbiet, ale to przed ciążą. Nie wiem jak z aktywnością fiz w ciąży.Jaam erytrytol i jestem bardzo zadowolona.
Swoją drogą to coś tu pisałam ostatnio o aktywności fizycznej. Tak mnie dzisiaj ścisnęło nad prawym posladkiem,że jestem niepełnosprawna. Ledwo zrobiłam zakupy i sprzątanelam. Trochę się porozciagalam,polezalam i ciut mi lepiej. Myślę,że to ten cho*erny nerw kulszowy . A z tego co czytam to nie ma wiele ratunku plus ćwiczeń i spacerów.