reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa

Lokata to trzeba ta kawke wypic :-) tyle ze nie przez caly dzien a np pol do pierwszego sniadania i pol kubka do drugiego?:-)

reklama
Dlatego ja wole erytrytol. Nie zmienia smaku i pracy jelit a smakuje niemalze jak cukier bialy.
Jaam erytrytol i jestem bardzo zadowolona.

Swoją drogą to coś tu pisałam ostatnio o aktywności fizycznej. Tak mnie dzisiaj ścisnęło nad prawym posladkiem,że jestem niepełnosprawna. Ledwo zrobiłam zakupy i sprzątanelam. Trochę się porozciagalam,polezalam i ciut mi lepiej. Myślę,że to ten cho*erny nerw kulszowy . A z tego co czytam to nie ma wiele ratunku plus ćwiczeń i spacerów.

Nath moze dziecko tez sie tak ulozylo ze uwiera Cie gdzies tam na kregoslup. Ja mialam z 2 tyg ze kompletnie nie moglam na plecach lezec tak mnie bolalo, na szczescie minelo.

Nath moze dziecko tez sie tak ulozylo ze uwiera Cie gdzies tam na kregoslup. Ja mialam z 2 tyg ze kompletnie nie moglam na plecach lezec tak mnie bolalo, na szczescie minelo.
Wiesz od początku ściskało mnie lekko w dole kręgosłupa najbardziej jak polezalam j wstawałam,a dzisiaj mnie tak ścisnęło,że się nie da chodzić ,schylać itp. Trochę lepiej i tak,bo robię ciepły okład,rozciagalam się troszkę . Myślisz,że już tak może być ? Dzisiaj 15+5 To taki ból nad posladkiem i nie da się przenieść wgl ciężaru ciała na tą nogę itp

reklama
Jaam erytrytol i jestem bardzo zadowolona.

Swoją drogą to coś tu pisałam ostatnio o aktywności fizycznej. Tak mnie dzisiaj ścisnęło nad prawym posladkiem,że jestem niepełnosprawna. Ledwo zrobiłam zakupy i sprzątanelam. Trochę się porozciagalam,polezalam i ciut mi lepiej. Myślę,że to ten cho*erny nerw kulszowy . A z tego co czytam to nie ma wiele ratunku plus ćwiczeń i spacerów.
Mam to samo🙄 zaczęłam to mieć jakoś kilka miesiecy po porodzie. Dokładnie też nad prawym posladkiem. Jakoś latem tak mnie złapało, że dretwiala mi cała moga, wtedy byłam u fizjoterapeuty, porobil masaże, zalecił ćwiczenia, ale powiedział, że to może być rwa kulszowa, albo jakiś inny ucisk, że trzeba byłoby poszukać. Ale mi przeszło trochę po wizycie i już nie szukałam dalej. Nadal mam nawroty, głównie wtedy kiedy trochę ponoszę mojego syna. Może nie ponoszę a popodnosze go z podłogi 🤷 jako ćwiczenia miałam zalecony ruch w trakcie pracy, rozciąganie i koci grzbiet, ale to przed ciążą. Nie wiem jak z aktywnością fiz w ciąży.

Do góry