reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

Maksio waży 7120g i ma 68cm, więc spory chłopak. Ręce i plecy to mam tak obolale 🙈każdy mówi, że on wygląda na pół roku🤣

No zesz w pape... moj nawet 7 kg jeszcze nie wazy 🙈😂
Masz Kluseczke ale w dobrym znaczeniu tego slowa bo dziecko powinno miec waleczki jak michelin 🥰🥰
Tylko... wspolczuje Twoim plecom 🙉

reklama
Ja Ci radze ulzyc sobie w cierpieniu i znalezc jakas cdl. Skoryguje ew ulozenie czy przyssanie ssaka do piersi czy nakieruje jesli wedzidelka do podciecia. Tak sutki musza poczuc ze dziecko bedzie je meczyc ale to trwa kilka dni. Wiec jak juz 3tyg jestes po porodzie to poprawne KP nie ma prawa Cie bolec. Bedzie latwiej i fizycznie i psychicznie :-) polecam goraco :-)

Tak zrobię 😁 już znalazłam cdl, ale nie mogę się dodzwonić 🤷 będę jeszcze próbować 😁

Tak zrobię 😁 już znalazłam cdl, ale nie mogę się dodzwonić 🤷 będę jeszcze próbować 😁

I super. Dobre podejscie to juz dla glowy dobry znak :-))) bedzie juz tylko lepiej . Dzwon do skutku i ciesz sie z macierzynstwa i ta bliskoscia z kp bo to fajna sprawa. Trudy przychodza pozniej... np ząbkownie 🥴

No zesz w pape... moj nawet 7 kg jeszcze nie wazy 🙈😂
Masz Kluseczke ale w dobrym znaczeniu tego slowa bo dziecko powinno miec waleczki jak michelin 🥰🥰
Tylko... wspolczuje Twoim plecom 🙉
Haha wiem, że kluseczka 😅on już jak mi go położyli po porodzie to poczułam te 4kg. Oj tak ma swoje wałeczki tylko to utrudnia sprawę higieny 🙄

I super. Dobre podejscie to juz dla glowy dobry znak :-))) bedzie juz tylko lepiej . Dzwon do skutku i ciesz sie z macierzynstwa i ta bliskoscia z kp bo to fajna sprawa. Trudy przychodza pozniej... np ząbkownie 🥴

Mega fajna i opozytywna kobieta z Ciebie 😍 bliscy niech się cieszą i doceniają, że Cię mają 😍😁
Dzięki bardzo za podniesienie na duchu 😍❤️

Haha wiem, że kluseczka 😅on już jak mi go położyli po porodzie to poczułam te 4kg. Oj tak ma swoje wałeczki tylko to utrudnia sprawę higieny 🙄

Bier szczotke od butelek i heja w waleczki 😈😆 a powazniej to wiadomo ze sa i plusy i minusy. Ja powtarzam malemu ze go nosic nie bede to trzyma forme 😆 no ale marze po cichu zeby na bilansie znowu mi nie powiedzieli ze troszke za maly. Jestescie na 95 -97 centylu ?

reklama
Mega fajna i opozytywna kobieta z Ciebie 😍 bliscy niech się cieszą i doceniają, że Cię mają 😍😁
Dzięki bardzo za podniesienie na duchu 😍❤️

Cos za cos. Jestem optymistka ale dre japsko i zawsze mam racje jak to mowi moj maz 😂😂
Ale jak szukasz odrobiny otuchy to tu same empatyczne dziolszki 🤩 tylko pochloniete maluchami... 🤭 zawsze ktos cos podpowie kiedy trzeba :-)

Do góry