@sadness35 co u Ciebie?? Ty chyba przechodzisz/ przeszłaś na bezpieczny tydzień?
reklama
Hej, dzięki za pamięć! Jeszcze nie, próbuję przetrwić, że zostało mi 26dni? do cc.@sadness35 co u Ciebie?? Ty chyba przechodzisz/ przeszłaś na bezpieczny tydzień?
I jakoś ogólnie mam dość jedzenia w kółko tego samego.. cukrów nie chce mi się pilnować
Co z tego, że po posiłkach mam ok skoro między podjadam jak szalona.
Ewidentnie jakiś dupny czas nastał.
A jak u Was ?
Nath096
Fanka BB :)
Ja mam cukry nawet ok . Od wyjścia ze szpitala dzisiaj chyba wybiło mi drugi raz, 150 po obiedzie ale startowałam ze 108,bo przyznaje,że zezarlam loda U mnie menu monotonne ,pomidor, szczypiorek,sałata ,młode ziemniaki,kapustą i truskawki ze skyrem. Jakoś jak myślę o suchych kanapkach to odrazu mi się odechciewaHej, dzięki za pamięć! Jeszcze nie, próbuję przetrwić, że zostało mi 26dni? do cc.
I jakoś ogólnie mam dość jedzenia w kółko tego samego.. cukrów nie chce mi się pilnować
A jak u Was ?
Aaa okej, czyli u Ciebie już zaplanowane. Szybko zleci a jak u Ciebie zleci to zaraz my z Nath, więc będziemy pilnować Twojego terminuHej, dzięki za pamięć! Jeszcze nie, próbuję przetrwić, że zostało mi 26dni? do cc.
A jak u Was ?
Noo po tylu miesiącach monotonnej diety i restrykcji to chyba każdy dostaje na głowę. Mi też ciężko się już oprzeć tym wszystkim owockom, lodom
A u mnie ogólnie cukry żyją swoim życiem, w sensie te na czczo, bo poza tym to się trzymają. Ciężko mi się chodzi, piecze mnie spojenie lonowe i boli krocze
Nath096
Hello. Dziewczyny,które tu niedawno pisała o swędzeniu skóry ?
Tak mnie w nocy swedzialy stopy,że masakra,niedawnej zrobilam drzemkę i znowu zaczęły i teraz mnie swędzą dłonie jakbym z mrozu do ciepła weszła . Ale brzuch trochę mnie swędzi też. Boże naczytałam się o tej cholestazie ciążowej jak mnie jeszcze to dopadnie to chyba nie uwierzę....
Tak mnie w nocy swedzialy stopy,że masakra,niedawnej zrobilam drzemkę i znowu zaczęły i teraz mnie swędzą dłonie jakbym z mrozu do ciepła weszła . Ale brzuch trochę mnie swędzi też. Boże naczytałam się o tej cholestazie ciążowej jak mnie jeszcze to dopadnie to chyba nie uwierzę....
Nath096
Hej dziewczyny. Staram się Was nadrabiać cały dzień .
Gratuluję i cieszę się z pozytywnych wiadomości z dzisiejszych wizyt
Co do pakowania torby to byłam na to tak zadaniowo nastawiona,a odkad wróciłam ze szpitala i ja rozpakowałam to już tak kolorowo nie jest Ale muszę się zebrać . Chyba pożyczę większą torbę od siostry,bo ta moja nie spełni do końca zadania .
Dzwoniłam do gin z wynikami z tego USG,powiedziała,żebym dużo piła i chociaż ciężarnym rekomenduje się spanie na lewym boku to ja żebym się starała leżeć na prawym więcej . Narazie nie boli chyba mała zmieniła pozycję,ale kręgosłup jakoś ostatnio mocniej dociążony,bo długo nie nastoje,już wolę iść.
W nocy obudził mnie taki świąd stop,że masakra . Niedawno na drzemce było to samo,a teraz ręce jakbym weszła z mrozu do ciepłego. Naczytałam się już o cholestazie ciążowej,ale chyba by mnie tak świat nie skaral cukrzyca,nerkami i jeszcze cholestaza Zobaczymy.
Wiecie chyba za wcześnie zaczęłam oswajanie kota z bejbikiem,bo kicia się tak zaklimatyzowala w łóżeczku,że w ogóle już nie śpi w swoim domku tylko na każdą drzemkę i na nic wbija tam Muszę wyjść materac chyba,może się jeszcze oduczy. W sobotę będzie już stary więc odliczam dni
Gratuluję i cieszę się z pozytywnych wiadomości z dzisiejszych wizyt
Co do pakowania torby to byłam na to tak zadaniowo nastawiona,a odkad wróciłam ze szpitala i ja rozpakowałam to już tak kolorowo nie jest Ale muszę się zebrać . Chyba pożyczę większą torbę od siostry,bo ta moja nie spełni do końca zadania .
Dzwoniłam do gin z wynikami z tego USG,powiedziała,żebym dużo piła i chociaż ciężarnym rekomenduje się spanie na lewym boku to ja żebym się starała leżeć na prawym więcej . Narazie nie boli chyba mała zmieniła pozycję,ale kręgosłup jakoś ostatnio mocniej dociążony,bo długo nie nastoje,już wolę iść.
W nocy obudził mnie taki świąd stop,że masakra . Niedawno na drzemce było to samo,a teraz ręce jakbym weszła z mrozu do ciepłego. Naczytałam się już o cholestazie ciążowej,ale chyba by mnie tak świat nie skaral cukrzyca,nerkami i jeszcze cholestaza Zobaczymy.
Wiecie chyba za wcześnie zaczęłam oswajanie kota z bejbikiem,bo kicia się tak zaklimatyzowala w łóżeczku,że w ogóle już nie śpi w swoim domku tylko na każdą drzemkę i na nic wbija tam Muszę wyjść materac chyba,może się jeszcze oduczy. W sobotę będzie już stary więc odliczam dni
Mnie tak swedzialy nogi, brzuch swego czasu też. Ale porobiłam wszystkie badania, próby wątrobowe itp i było ok. Dostałam wtedy tabletki pod kątem alergii, świądu itd i mi przeszło. Jak u Ciebie nie ustanie to skonsultuj się z lekarzem, bo to cholerstwo wykańcza psychicznieHello. Dziewczyny,które tu niedawno pisała o swędzeniu skóry ?
Nath096
Zobaczę jak z tym będzie . Teraz nasmarowalam kremem i jest ok narazie . Ciekawe jak w nocy. Wczoraj to myślałam,że od tego,że całe popołudnie na nogach w adidasach ,już miałam takie odbite skarpetki i zmęczone stopy. Jak mi nie minie na dniach to pójdę na badania . Ech...Mnie tak swedzialy nogi, brzuch swego czasu też. Ale porobiłam wszystkie badania, próby wątrobowe itp i było ok. Dostałam wtedy tabletki pod kątem alergii, świądu itd i mi przeszło. Jak u Ciebie nie ustanie to skonsultuj się z lekarzem, bo to cholerstwo wykańcza psychicznie
reklama
Kasiek88
Niestety ja w 1 ciąży miałam ten pakiet. Cukrzyca i cholestaza. Musisz zgłosić lekarzowi, zrobić badania. Cholestaza to poważna sprawa, a niestety swędzenie to jej główny objaw.Hello. Dziewczyny,które tu niedawno pisała o swędzeniu skóry ?