reklama
I mamy winowajceDzisiaj śniadanie z 1 kawałkiem arbuza i 104
Taki pyszny, taki soczysty - zbrodniarzI mamy winowajce
zahamowałam ten swój popęd
Nath096
Fanka BB :)
A dajcie spokój. Kolka nie odpuszcza. Całą noc i dzień na przeciwbólowych. Coraz mocniejsze mi daja. USG dopiero na jutro rano,położna powiedziała żebym tego pilnowała od rana,bo jest piątek i jak mi nie zrobią to cały weekend będę bez. No to chyba stąd ucieknę i zaskarże szpital,bo to są jaja.@Nath096 jak sie masz?
Porażające, że nawet w szpitalu trzeba samemu o siebie dbać i pilnować interesu :/A dajcie spokój. Kolka nie odpuszcza. Całą noc i dzień na przeciwbólowych. Coraz mocniejsze mi daja. USG dopiero na jutro rano,położna powiedziała żebym tego pilnowała od rana,bo jest piątek i jak mi nie zrobią to cały weekend będę bez. No to chyba stąd ucieknę i zaskarże szpital,bo to są jaja.
Mam nadzieję, że leki zadziałają, usg zrobią i odpoczniesz od tych atrakcji !
a.szczypiorek
No już tak staram się z tym oswajać bo chyba mi została. Dowiem się jak zrobię krzywa ale to za jakiś czas. Może za miesiąc. A musisz mierzyć sobie cukier sama poza ciąża?No wlasnie. . Empatii zazwyczaj im brak, ale zdarzaja sie takie cudowne polozne ktore rekompensuja wszystko:-)
Ja zawsze wychodze z zalozenia ze o swoje trzeba walczyc w szpitalu bo tam zazwyczaj za duzy przemial aby ogarnac kazda pacjentke indywidualnie.
Dobrze jak juz dzieciatko cale i zdrowe po drugiej stronie brzuszka bo mozna oszalec.
Tak ja mam IO odraz cukrzyce t2. Cos Cie w tym temacie interesuje?
gooskaw
No już tak staram się z tym oswajać bo chyba mi została. Dowiem się jak zrobię krzywa ale to za jakiś czas. Może za miesiąc. A musisz mierzyć sobie cukier sama poza ciąża?
Tak. Pilnuje caly czas cukrow, tylko teraz normy troszke inne i po skonczonym KP wskakuje na metformine jak dalej beda podwyzszone na czczo.
Ja po pierwszej ciazy 'dostal w spadku' ten syf wiec trzymam kciuki aby u Ciebie jednak nie zostalo.
gooskaw
A dajcie spokój. Kolka nie odpuszcza. Całą noc i dzień na przeciwbólowych. Coraz mocniejsze mi daja. USG dopiero na jutro rano,położna powiedziała żebym tego pilnowała od rana,bo jest piątek i jak mi nie zrobią to cały weekend będę bez. No to chyba stąd ucieknę i zaskarże szpital,bo to są jaja.
Nie rozumiem czemu jeszcze Cie tam trzymaja
reklama
a.szczypiorek
No cukier musi być mniejszy niż 140 po 2h. A po godzinie on może być wyższy np 180 czy 140 to max glikemii ? Bo mnie to zastanawia... Wiem, że po godzinie się nie mierzy ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy u 'zdrowych' ludzi ta glikemia jest czasem np po 200..Tak. Pilnuje caly czas cukrow, tylko teraz normy troszke inne i po skonczonym KP wskakuje na metformine jak dalej beda podwyzszone na czczo.
Ja po pierwszej ciazy 'dostal w spadku' ten syf wiec trzymam kciuki aby u Ciebie jednak nie zostalo.