reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Oby, oby. Nie lubie siebię za te ciężkie myśli ale cholerna anemia mnie denerwuje już też.
Zawsze jak dostawałam tabletki to rosło, a teraz jak na złość 😔
Chyba, jak każda mama, martwisz się, bo chcesz, żeby z twoim dzieckiem było wszystko dobrze. Dlatego nas dopadają takie ciężkie myśli. Ale pewnie po wizycie wyjdziesz spokojniejsza 🙂

reklama
Jeszcze Wam powiem,bo muszę ,bo się udusze. Już jakiś czas temu pytałam gin czy mogę pić wapno,powiedziała,że wolałaby,żebym nie piła,bo dziecko będzie mieć za twarde kości i mózg się nie rozwinie.
Ok.
Potem ta moja ulubiona farmaceutka dała mi witaminy dla ciężarnych,super ekstra,dobry skład ,pani potrzebuje wiele witamin,a ta pregna uboga. Ok. I wiecie nawet się zainteresowałam,że tam jest magnez itp. i ostatnio patrzę,a tam wapń....umknął mi . I zjadłam już pół tego pudełka. I nie wiem...😳
Ale teraz do Endo mam badanie poziomu wapnia zrobić i czytałam,że po 30tc dziecko potrzebuje dużo i jak np nie będzie go zmagazynowanego we krwi to zacznie sobie pobierać np z moich kości.
I sama już nie wiem co myśleć.

Nie czytac internetow o pierdach:-p mniej czytasz -spokojniej przebiega ciaza :-)))

Ja przytylam wciazy 5,5kg, a dzis weszlam na wage i waga sprzed ciazy :-) ale jeszcze macica sie nie obkurczyla i te giga balony... jeszcze urosly bo mleka w nich jak dla armii, a moje dziecko sobie pociumka i kimonko 🙈

Ja przytylam wciazy 5,5kg, a dzis weszlam na wage i waga sprzed ciazy :-) ale jeszcze macica sie nie obkurczyla i te giga balony... jeszcze urosly bo mleka w nich jak dla armii, a moje dziecko sobie pociumka i kimonko 🙈
Mówisz, że dziecko narazie masz oszczędne 😅
A jak drugi syn pierwsze wrażenie na braciszka ? 🙂

Mówisz, że dziecko narazie masz oszczędne 😅
A jak drugi syn pierwsze wrażenie na braciszka ? 🙂

O rety... to byla taka bomba emocji i szczescia... 🥰 takiego prawdziwego dzieciecego szczescia ze ma juz braciszka po drugiej stronie brzuszka, a on taki malenki i wszystko ma male... 🤭 wieczorem non stop go dotykal i budzil bo potrzebowal jego zainteresowania... a my pozwalalismy na tyle na ile mozna bylo:-)

Dzis juz troszke inaczej, ale i tak jest mega dumny i biega i wszystkim mowi ze juz go ma! Ze ma braciszka, swojego Radka 😁💙

Tyle ze moj starszak to tez taki Szogun troche i trzeba miec to na uwadze...:-)

Zobaczysz sama ta pelnie milosci, bo pamietam ze tez masz Bąbla nie? Czy pokickalam cos?

reklama
O rety... to byla taka bomba emocji i szczescia... 🥰 takiego prawdziwego dzieciecego szczescia ze ma juz braciszka po drugiej stronie brzuszka, a on taki malenki i wszystko ma male... 🤭 wieczorem non stop go dotykal i budzil bo potrzebowal jego zainteresowania... a my pozwalalismy na tyle na ile mozna bylo:-)

Dzis juz troszke inaczej, ale i tak jest mega dumny i biega i wszystkim mowi ze juz go ma! Ze ma braciszka, swojego Radka 😁💙

Tyle ze moj starszak to tez taki Szogun troche i trzeba miec to na uwadze...:-)

Zobaczysz sama ta pelnie milosci, bo pamietam ze tez masz Bąbla nie? Czy pokickalam cos?
Przyjaciele 🥰super, że ma takie podejście do Radzia 😁
Tak, u mnie też biega mały szogun po domu😅 Mąż się śmieje, że trzeba będzie łóżeczko przed nim pod sufitem podwieszać 🤣

Do góry