blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Z Krakowaja mam novorapid...a co do zwiekszania to szczerze to nie pamietam ale chyba nie odrazu ale watpie ze to sie tak zatrzyma na 2j lepiej dac odrazu dla pewnosci unikac złych wyników....a skąd Ty jesteś ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Krakowaja mam novorapid...a co do zwiekszania to szczerze to nie pamietam ale chyba nie odrazu ale watpie ze to sie tak zatrzyma na 2j lepiej dac odrazu dla pewnosci unikac złych wyników....a skąd Ty jesteś ??
Ja akurat trafiłam za pierwszym razem do dr Galickiej, a wczoraj do dra Witka.ja tez...i dr C??
To może się widziałyśmy :-)tez tam wczoraj byłam ;p i tylko się zdenerwowałam bo nie dostałam recepty pani doktor stwierdziła ze wystarczy mi pasków a ja wyliczam że nie i bede musiała tam isc znowu ;(
Czyli jesteś zdecydowana na Kopernika? Bo ja planowałam w Rydygierze, ale teraz to już nie wiem...ja tam zaniedługo będę rodzic...i mimo że nie bardo chce tam mam najbliżej ale mam strasznie mieszane...
1 kromkę chleba Mestemacher (czy jak mu tam) taką podłużną, czyli 2 małe kwadraciki, z masłem i twarożkiem Turek i pół jabłka.a co zjadłas??