reklama
aasica
Fanka BB :)
Z tymi rękami to pamiętaj!!
Może stąd u ciebie takie wyniki.....
Ja jem czasem co 1h.
Jak zjem śniadanie -tą jedną kromkę i jest ok i poniżej 100 to wtedy jem drugą komkę -ale też tylko jedną i znowu mierze po 1h.
dzięki temu do obiadu wytrzymuje.
I np.: na 1 danie mam zupę z samych warzyw-mieszanki warzywnej mrożonej dodaje do tego tylko kalafior i brokuł na rosołku w kostce. To za następną godzinę jem 2 danie bo po takiej zupie jest ok.
No chyba że rozgotujesz warzywa bo wtedy też mają większe cukry.
Może stąd u ciebie takie wyniki.....
Ja jem czasem co 1h.
Jak zjem śniadanie -tą jedną kromkę i jest ok i poniżej 100 to wtedy jem drugą komkę -ale też tylko jedną i znowu mierze po 1h.
dzięki temu do obiadu wytrzymuje.
I np.: na 1 danie mam zupę z samych warzyw-mieszanki warzywnej mrożonej dodaje do tego tylko kalafior i brokuł na rosołku w kostce. To za następną godzinę jem 2 danie bo po takiej zupie jest ok.
No chyba że rozgotujesz warzywa bo wtedy też mają większe cukry.
aasica
Fanka BB :)
Kazimiera, Kurosław napiszcie co tam u Was.......jakoś tak dawno Was nie czytałam
Jak tam Wasze cukry ? jak samopoczucie przed świętami??
I co z tym usg Kurosław?
Jak tam Wasze cukry ? jak samopoczucie przed świętami??
I co z tym usg Kurosław?
witajcie, u mnie wszystko po staremu, jest mi coraz ciężej mimo że przytyłam niewiele, cukry na czczo ok prawie codziennie 80 dziś wyjątkowo 88 ale wczoraj o 23 zjadłam pieroga z mięsem i kilka paluszków więc chyba za późno a cukier mierzyłam o 7 rano, przed 8 miałam już 82, ja codziennie wstaję tak wcześnie bo o 8 jem już śniadanko, i powiem wam że też na początku jadłam mniej a co godzinę to było zalecenie mojego diabeteloga, i sprawdziło się przestałam chudnąc i momentalnie przytyłam lekarz był zadowolony i ja tez,
u mnie wizyta u ginekologa jutro dziś jest juz 37 tydzien zobaczymy co powie a w piatek jade do ginekologa do Olsztyna poniewaz u nas tak jest że wysyłaja przy cukrzycy do Olsztyna,
i zawiatała zima śnieg u nas leży dzieci się cieszą ciekawe czy do świat wytrzyma???
pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję mamusiom które maja juz z glowy))))))))))))))
u mnie wizyta u ginekologa jutro dziś jest juz 37 tydzien zobaczymy co powie a w piatek jade do ginekologa do Olsztyna poniewaz u nas tak jest że wysyłaja przy cukrzycy do Olsztyna,
i zawiatała zima śnieg u nas leży dzieci się cieszą ciekawe czy do świat wytrzyma???
pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję mamusiom które maja juz z glowy))))))))))))))
witam po weekendowo
my nadal 2w1 ale wczoraj taki skurcz mnie złapał że normalnie widział drzwi porodówki ale spoko jest ok
co do cukrów to moje żyją znowu swoim życiem
mam do śniadania 16j do obiadu 8j na noc 12j a dziś na czczo 98 nie wiem skąd
może znowu jest u mnie tendencja wzrostowa bo mały rośnie w piątek mamy usg to się okaże
czy dobrze czytam że Gabrielka urodziła???
dziś o 3.20 urodziła moja kumpela po 22 miała usg i niby synuś ważył 3100g i kazali jej rodzić naturalnie pomimo że pierwszą miała cc bo niby małe dziecko a ona pękła a Jaś ma 4100g taki żarcik co pani dr jej pogratulowałajakiś obłęd
słodkiego dnia
a ja nie podjadam między posiłkami mam stałe godziny których bardzo przestrzegam
a już za 10 dni się najemy;-);-);-)
my nadal 2w1 ale wczoraj taki skurcz mnie złapał że normalnie widział drzwi porodówki ale spoko jest ok
co do cukrów to moje żyją znowu swoim życiem
mam do śniadania 16j do obiadu 8j na noc 12j a dziś na czczo 98 nie wiem skąd
może znowu jest u mnie tendencja wzrostowa bo mały rośnie w piątek mamy usg to się okaże
czy dobrze czytam że Gabrielka urodziła???
dziś o 3.20 urodziła moja kumpela po 22 miała usg i niby synuś ważył 3100g i kazali jej rodzić naturalnie pomimo że pierwszą miała cc bo niby małe dziecko a ona pękła a Jaś ma 4100g taki żarcik co pani dr jej pogratulowałajakiś obłęd
słodkiego dnia
a ja nie podjadam między posiłkami mam stałe godziny których bardzo przestrzegam
a już za 10 dni się najemy;-);-);-)
AgMich
Mamy drugiego synusia :)
Witam w ten śnieżny dzień! U mnie dzisiaj rano 77 a w weekend też było super Jak tam Wasze przygotowania do świąt? ja dzisiaj z synkiem zabieram się za pieczenie pierników i jestem w trakcie sprzątania. Muszę jeszcze kupić sporo rzeczy ale to zostawiam sobie na środę. Pewnie w marketach będzie masakra ale co tam.
Emka jak dzisiaj Twoje cukry?
Emka jak dzisiaj Twoje cukry?
AgMich ja już bigos mam ugotowany, pierogi zrobione i uszka też, reszte bede robic w przyszlym tygodniu, co dam rade to sama a co nie to syn z mezem, musze sie pochwalic ze moj mąż to wyśmienity kucharz a syn właśnie rozpocząl naukę w technikum gastronomicznym więc ja tak naprawdę mało gotuję))))
Ja resztę zakupów planuje na piątek ale też obawiam się tłoków w marketach no ale cóż takie są uroki przedsiwiątecznych zakupów)
Ja resztę zakupów planuje na piątek ale też obawiam się tłoków w marketach no ale cóż takie są uroki przedsiwiątecznych zakupów)
reklama
dupa blada 111 na czczo :/
ale poszlam spac o 3 a wstalam o 10 :/
nie zła jesteś nie ma co
a rano nie musisz jeść o jakieś konkretnej godzinie???
ale widzę że dietę juz kumasz