Paulinapaulina09121984
Początkująca w BB
Tak właśnie j mamHej.. Czy jest tu ktoś kto ms stwierdzona cukrzycę ciążową od początku ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak właśnie j mamHej.. Czy jest tu ktoś kto ms stwierdzona cukrzycę ciążową od początku ciąży?
Ja tez mam i jak dajecie radę jakaś dieta ?u mnie najgorzej po nocy w dzień jest okTak właśnie j mam
Dostałam insulinę ns noc..Ja tez mam i jak dajecie radę jakaś dieta ?u mnie najgorzej po nocy w dzień jest ok
Ja się bronią ile mogę bo te dziewczyny co znam miały insulinę i im po porodzie niestety zostało i będą już musiałby brać do końca życia .ale jak się nie uda to tez się zdecyduje .a jakaś dietę stosujesz?Dostałam insulinę ns noc..
Super a w którym tyg urodzilas bo obecnie jestem w 39 I mały jak dotąd nie zamierza wyjść a nie chce chodzić za długo żeby nie przekroczył 4 kgHej, melduje ze od 3 tygodni jesteśmy razem [emoji16]
Miała być indukcja ale mała sama zdecydowała [emoji846]
Mimo mojej cukrzycy ciążowej wszystko jest z nami ok [emoji3059]
W 39Super [emoji846] a w którym tyg urodzilas bo obecnie jestem w 39 I mały jak dotąd nie zamierza wyjść a nie chce chodzić za długo żeby nie przekroczył 4 kg
Ja się bronią ile mogę bo te dziewczyny co znam miały insulinę i im po porodzie niestety zostało i będą już musiałby brać do końca życia .ale jak się nie uda to tez się zdecyduje .a jakaś dietę stosujesz?
A powiedz mi czy zażywając insulinę bardzo się musiałaś ograniczać ciągu dnia z jedzeniem bo ja na razie. Zamiast przytyć to schudłam 3 kilo w dwa tygodnie bo tak naparwde nic jem prócz warzyw i piersi z kurczaka na parzeObie ciaze mialam z insulinę i po żadnej mi cukrzyca nie zostala tu insulina nie ma znaczenia wogule