gohya
Fanka BB :)
ja tylko dieta, ale o dziwo zaczęły mi teraz cukry spadać, często są ledwo 70 pareDzieki za odpowiedzi! A wszystkie bylyscie na insulinie?- bo od tego chyba duzo zalezy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tylko dieta, ale o dziwo zaczęły mi teraz cukry spadać, często są ledwo 70 pareDzieki za odpowiedzi! A wszystkie bylyscie na insulinie?- bo od tego chyba duzo zalezy?
Dzieki za odpowiedzi! A wszystkie bylyscie na insulinie?- bo od tego chyba duzo zalezy?
Ja tez mialam insulineDzieki za odpowiedzi! A wszystkie bylyscie na insulinie?- bo od tego chyba duzo zalezy?
U mnie byl 2 stopiena w szpitalu której referencyjności rodziłyście?
U mnie tez 2 stopieńa w szpitalu której referencyjności rodziłyście?
Mam pytanie do Dziewczyn z cukrzyca przedciazowa lub taka wykryta na samym poczatku ciazy- jak to bylo u Was- mocno wariowaly cukry w drugiej polowie ciazy juz na ustalonej diecie? Musialyscie mocno modyfikowac dawki insuliny?