130 to jeszcze nie trahedia przecież nadal w normie...Ale z tymi cukrami jest czad uspokoiło sie z rannym to wczoraj po posiłkach ponad 130 ......
reklama
Wiem wiem mnie wkurzaja jak jest ponad 120130 to jeszcze nie trahedia przecież nadal w normie...
Rany Ale niestety z dziećmi Tak jest to takie uparte bestie....
Ja za to dalej czekam az nlody sechce wyjsc... W srode ide do szpitala na wywolywanie jak nie ruszy... Masakra coraz wiekszy stres...
No widzisz oni troszkę przesadzaja w glukometrze ma być do 90 z biegiem ciąży pewnie Ci wzrośnie teraz miałam wyższe ranne Tak do 100 skakał a poprzedniej ciąży max 95 miałam rano zwykle do 93 a z krwi zawsze w normie i też uparł się lekarz na insulinę
Hej dziewczyny przy jakich wynikach lekarz wprowadził insulinę
mój na czczo przekracza 90 max do 93 I już mamy wejść z insuliną
Też tak mam. Dziś podwyższam do 7 jednostek. Bo cały czas mam takie same te cukry w nocy i na czczo.Hej dziewczyny przy jakich wynikach lekarz wprowadził insulinę
mój na czczo przekracza 90 max do 93 I już mamy wejść z insuliną
Dziewczyny, niektóre z was tak jak ja mają insuline... Powiedzcie mi czy wy też macie problem z wyborem szpitala do porodu? Ja dzwoniłam do trzech w mojej okolicy, aby uniknąć Poznania. W dwóch powiedziano mi że przez insuline nie zostanę przyjęta na oddzial, w trzecim natomiast dostałam informację, że muszą mnie przyjąć nawet z insuliną. Druga sprawa czy wasi lekarze prowadzący kierują was do szpitala w 38 tygodniu ciąży? Zaczynam się martwić
reklama
Ew.ch.h
Fanka BB :)
Ja z wyborem problemu nie mam ,bo w moim mieście jest tylko jeden szpital [emoji6] i tam też pracuje mój prowadzący,który wypisal mi już skierowanie na poniedziałek skończony 39 tydz ,będzie indukcjaDziewczyny, niektóre z was tak jak ja mają insuline... Powiedzcie mi czy wy też macie problem z wyborem szpitala do porodu? Ja dzwoniłam do trzech w mojej okolicy, aby uniknąć Poznania. W dwóch powiedziano mi że przez insuline nie zostanę przyjęta na oddzial, w trzecim natomiast dostałam informację, że muszą mnie przyjąć nawet z insuliną. Druga sprawa czy wasi lekarze prowadzący kierują was do szpitala w 38 tygodniu ciąży? Zaczynam się martwić
(Insulinę mam na noc 21 j)