reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Aga
Super ze juz w domku, teraz szybko dojdziecie do siebie :)zdrówka :)
Latte
Słuchaj dziewczyn,one mają rację :)

No właśnie, dziewczyny ja znowu z pytaniem do Was. Mój Mały odkąd zaczęłam mu częściej dawać mm zaczął robić kupy z białymi małymi grudkami. Moze to być niestrawione mleko?karmie go w nocy piersia i w dzień czasami raz czasami dwa. Roznie. Ale w takim razie czy powinnam zmienić mleko na inne?teraz daje mu bebilon.

Hmm Sylwia ja nie wiem u nas sie nie zdarzało tak.
U nas to narazie dieta typu kaszki kleiło ryżowe słabsze mleko i marchwianka. Kurczę A mala czasem płacz bo jej mało A zjada np 150 kaszki. A kupy już niby gestsze ale jeszcze takie inne

Latte with cinnamon jasne ze człowiek się stresuje ja i inne mamusie też nie raz się marwilysmy i niestety te stresy są do końca tylko czasem na prawdę są niepotrzebne i człowiek sobie coś wkreca. Trzymam kciuki!!!

Sylwia tak te białe podobne do twarozku grudki to niestrawione mleko. Nie musisz zmieniać mleka. U nas też były i czasem jeszcze się pojawiają, to normalne.

reklama
Do góry