reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

U mnie też coś szaleją ale w drugą stronę, po śniadaniu było 119, a po obiedzie i prawie godzinnym spacerze 112... (wczoraj było to samo i wynik był 94) :/.

reklama
oj dziewczyny jaki ten koszyk śliczny... zakochalam sie... ale chyba szkoda kasy bo faktycznie uwazam go za malo funkcjonalny... pare miesiecy i tyle...
gusiak ja tez dzisiaj zdziwiona bo po sporym obiedzie o 12,00 po h mialam 113, potem kolo 16,00 zjadlam jabłko i danonka malutkiego zawsze bylo po nim ok... przed chwilą mierzylam cukier tak dla siebie i normalnie myslalam ze padne wynik 116 po czym?tyle czasu minelo...

Haloooo, spoko loko jeszcze nie rodzę, jestem tu z Wami :-D:-D:-D

Ja zjadłam łososia na obiad z mizerią i nie mierzyłam.

Gusiak kosz śliczny, ale drogi! :szok: Szczerze mówiąc moje dziewczyny kupowały w okolicach 100 góra 200 zł. I też bardzo, bardzo ładne i słodkie :tak:

Botanica, no właśnie, już się znów gubię. Dziwne dziś te cukry, im dalej od obiadu tym wynik wyższy! Niedługo będę mierzyć przed kolacją, aż się zaczynam bać.
Z tym koszem to ja poluję na jakiś używany, bo nowy drogi!
Margo, a gdzie kupowały??

Co do tych Waszych cukrów to nie ogarniam :no: Ani razu tak nie miałam, żeby mieć wyższy gdy powinien być teoretycznie niższy...poza tym nie objadacie się schabowymi, hamburgerami czy innymi tłustościami, po których ten wynik mógłby teoretycznie taki być więc nie rozkminiam...:no:

Muszę rozważyć bujaczka, bo takiego nie posiadam a dziewczyny u nas piszą, że się przydaje od 3-4 tygodnia..

Widzisz Margo, a u mnie bardzo często jest tak, że po 1,5 h mam wyższy poziom niż po 1h. Ale żeby tak ze 3h po jedzeniu mieć taki wynik! I wtedy się pojawia problem, czy jeść coś czy nie, z obawy, że dalej skoczy. Chociaż u mnie z reguły jak zjem, to spada.
Ponawiam pytanie: gdzie Sierpniówki kupuja takie tanie kosze??

Tak Margo i taki bujaczek długo służy. Mój chrześniak ma ponad rok i nadal w nim zasypia i jest też czsami karmiony. A jak był mały to się w nim uspokajał :)

reklama
Dziewczyny kupowały już wcześniej na Allegro. Jakoś marzec-kwiecień. Skoro mówicie, że teraz nie ma to może po prostu udało się im trafić na jakieś okazje...nie wiem...:confused: Nie interesowałam się tym. Teraz jak zobaczę czy takiego kosza potrzebuję to wtedy się zainteresuję :)

Do góry