reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie dnień dniowie nie równy. w poniedziałak miedzy 17- 7 rano totalna cisza. Aż zaczełam się bać. A dziś od 1 do 10 szalestwa na całego, brzuch przybierał nadziwacznejsze kaształty.:-)

reklama
U nas czkawka też ze dwa razy dziennie musi być..
A ruchy różnie..ale nie odczuwam żeby mniej ich było...tylko jak już pisałam bardziej się teraz rozpycha niż kopie... :tak:

moj mnie wczoraj rano tez doprowadzil do bialej goraczki:tak:! zawsze sie budzi o 6 rano i szaleje tak,ze nie moge juz zasnac,a wczoraj cisza nawet kiedy polozylam sie na prawym boku,a tego bardzo nie lubi i tak mnie zawsze skopiae,ze musze sie odwrocic ...a wczoraj nic zadnej reakcji...poszlam wiec zjesc ciastko i jogurt-wrocilam polozylam sie i czekam....czekam...czekam,a on nic....juz zaczelam wpadac w panike,ale poczulam delikatny ruch-co do mojego synka jest wcale nie podobne i czkawke -cale szczescie....az tu laskawie po poludniu ksiaze sie obudzil i myslalam ze mi brzuch rozerwie,ale tak wole niz mam wpadac w paranoje:tak:

Proponuje, zeby na tym etapie ciazy zmienic temat wątku- wywalic pierwszy jego czlon, a zostawic tylko drugi ;-)

Dla mnie dzisiaj to nie bylo cudowne uczucie, jak jechala do centru do dermatologa i oczywiscie nikt mi miejsca w tramwaju nie ustąpil, a maly tak buszowal, ze myslalam,ze mi z brzucha wyskoczy!!!!

reklama
A ja się muszę pochwalić , że mi dzisiaj jedna pani łaskawie ustąpiła miejsca w autobusie tzn. ściągnęła torby które miała na siedzeniu bo widziała ,że dalej to ja się nie doczołgam z takim wielkim brzucholem:-p:-p:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry