Ja tam zadnych czkawek nie czuje. Albo maly ich nie ma, albo ja nie potrafie ich rozpoznac. Za to ciagle trzyma cos w mojej prawej pachwinie i za cholere nie chce tego stamtąd wyjąc. Jeslt mi niewygodnie nawet jak siedze, bo boje sie, ze cos mu polamie...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
to ja się bardziej boję o główkę - jak siedzę np - zastanawiam się czy małej nie przyciskam albo co paranoja jakaś
a ta czkawa u mojej małej to takie śmieszne uczucie - takie pulsowanie w dole czuję (bo głowka jest na dole) i czasem widać jak brzuch tak podskakuje delikatnie :-)
a ta czkawa u mojej małej to takie śmieszne uczucie - takie pulsowanie w dole czuję (bo głowka jest na dole) i czasem widać jak brzuch tak podskakuje delikatnie :-)
Elete
Fanka BB :)
ja nie lubię uczucia czkawki- bo zawsze mam wrażenie jakby mnie się coś w środku za bardzo ruszało od tego...
a dziecko ma czkawkę przynajmniej trzy razy dziennie i bardzo często są one o tej samej porze...
ale ruchy lubię bardzo- zrobiły się mniej gwałtowne i widać że limit miejsca je ogranicza także teraz mam większość przepychania się i delikatnego łaskotania..
a dziecko ma czkawkę przynajmniej trzy razy dziennie i bardzo często są one o tej samej porze...
ale ruchy lubię bardzo- zrobiły się mniej gwałtowne i widać że limit miejsca je ogranicza także teraz mam większość przepychania się i delikatnego łaskotania..
Elka2808
Zadomowiona(y)
mnie ostatnio bardzo żebra bolą A kopniaki to aż pod cyckami czuję
U mnie Mały tak w weekend świrował, że jak siostra moja to zobaczyła (było widać na zewnątrz ruchy jakby peryskop) to stwierdziła, że On tam pewnie graffiti odstawia i pisze:
BYŁEM TU
Tymczasowo nie do zweryfikowania - trzeba będzie zapytać Jego późniejsze rodzeństwo
BYŁEM TU
Tymczasowo nie do zweryfikowania - trzeba będzie zapytać Jego późniejsze rodzeństwo
aga_q
TRZYNASTEGO :)
ja też nie wiem co to czkawka. raz mi się wydawało, że Młodzik ma czkawkę, ale nie miałam pewności, bo jakoś krótko to trwao.
i dalej nie wiem ...
czy to możliwe, że Synio nie czka, czy raczej robi to jak śpię i nic nie wiem, albo jak jestem zajęta i nie mam świadomości tej czkawki ?
a może to przez łożysko na przodzie wszystko jest wytłumione ?
i dalej nie wiem ...
czy to możliwe, że Synio nie czka, czy raczej robi to jak śpię i nic nie wiem, albo jak jestem zajęta i nie mam świadomości tej czkawki ?
a może to przez łożysko na przodzie wszystko jest wytłumione ?
Monika8887
Wdrożona(y)
U mnie czkawka u Małej zdarza się nieregularnie: co parę dni, raz w tygodniu. A ruchy faktycznie trochę się zmieniły - rzadziej czuję porządny kop, częściej Młoda wypina się i wtedy robi mi się taka wystająca kulka z jednej strony na boku brzucha. :-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: