reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie żebra okropnie bolą i cała miednica, dosłownie jak sobie pomyslę,że dwa miesiące teraz męczarni przede mną to szok!!!!!!!!!!!:szok:Aż mi się słabo robi...:-(

reklama
A mnie pępucho boli, bo mała gmera gdzieś przy nim, mam nadzieję że ta zabawa nie potrwa zbyt długo.

U nas od rana czkawka! Wczoraj też obudziła nas czkawka Małego...:tak:
A co do ruchów to teraz coraz mniej kopniaków a coraz więcej przeciągania się itp. :-)

ja tez już kilka razy poczułam czkawkę u mojej małej :-) a kopniaczki nadal są i nadal nie bolące :tak: mała chyba cały czas w jednej pozycji jest, bo czuję Ją tak samo ;-)

u nas czkawka parę razy na dzień. Kopniaki zmalały ale są wypychania i przeciągania.

U mnie tak identycznie mniej kopniaków. więcej przciagania. i czykaweczka prznajmniej raz dziennie:-)

u mas to samo -wiecej przeciagania i wypychania niz kopania no i czkawa obowiazkowa- i dobrze mały cwiczy miesnie oddechowe

U mnie też mały rekin przepływa sobie z jednej na 2. Choc juz troche mniej miejsca ma. Ale kopnąc tez umie. I ogólnie boleśnie znosze te jego podrygiwania. A dzis jak zasypiałam po 4 i już mi sie oczka (wreszcie!) zamknęły mały dostał mega czkawki, która totalnie mnie rozbudziła. On zawsze w nocy dostaje w takim miejscy, że mnie szlak trafia, przy pachwinie albo pęcherzu.
Wczoraj jak mi się na pęcherz władował jak siedziałam to po wstaniu nie mogłam się wyprostowac :szok:.

reklama
Ach ta czkaweczka..czasemsie zdarzy tylko raz dziennie a czasem az 5...Moje kochane malenstwo kopie jakby tanczylo bo i raczkami i nozkami:tak: czasami widac ze to nozka:-D jak ja kocham to uczucie...zawsze wtedy mam przed oczyma ta malenka istotke:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry