reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie żebra okropnie bolą i cała miednica, dosłownie jak sobie pomyslę,że dwa miesiące teraz męczarni przede mną to szok!!!!!!!!!!!:szok:Aż mi się słabo robi...:-(

reklama
A mnie pępucho boli, bo mała gmera gdzieś przy nim, mam nadzieję że ta zabawa nie potrwa zbyt długo.

U nas od rana czkawka! Wczoraj też obudziła nas czkawka Małego...:tak:
A co do ruchów to teraz coraz mniej kopniaków a coraz więcej przeciągania się itp. :-)

ja tez już kilka razy poczułam czkawkę u mojej małej :-) a kopniaczki nadal są i nadal nie bolące :tak: mała chyba cały czas w jednej pozycji jest, bo czuję Ją tak samo ;-)

u nas czkawka parę razy na dzień. Kopniaki zmalały ale są wypychania i przeciągania.

U mnie tak identycznie mniej kopniaków. więcej przciagania. i czykaweczka prznajmniej raz dziennie:-)

u mas to samo -wiecej przeciagania i wypychania niz kopania no i czkawa obowiazkowa- i dobrze mały cwiczy miesnie oddechowe

U mnie też mały rekin przepływa sobie z jednej na 2. Choc juz troche mniej miejsca ma. Ale kopnąc tez umie. I ogólnie boleśnie znosze te jego podrygiwania. A dzis jak zasypiałam po 4 i już mi sie oczka (wreszcie!) zamknęły mały dostał mega czkawki, która totalnie mnie rozbudziła. On zawsze w nocy dostaje w takim miejscy, że mnie szlak trafia, przy pachwinie albo pęcherzu.
Wczoraj jak mi się na pęcherz władował jak siedziałam to po wstaniu nie mogłam się wyprostowac :szok:.

reklama
Ach ta czkaweczka..czasemsie zdarzy tylko raz dziennie a czasem az 5...Moje kochane malenstwo kopie jakby tanczylo bo i raczkami i nozkami:tak: czasami widac ze to nozka:-D jak ja kocham to uczucie...zawsze wtedy mam przed oczyma ta malenka istotke:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry