- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
Moja dzidzia jest glowka w dol i ma tak silne raczki,ze ja bylam pewnw,ze tak mnie kopie nozkami!
Elete
Fanka BB :)
a jak rozpoznałaś że to rączki?Moja dzidzia jest glowka w dol i ma tak silne raczki,ze ja bylam pewnw,ze tak mnie kopie nozkami!
mamjakty
styczniówka 2009
u mnie po dzisiejszym usg okazało się, że mała jest ułożona główką w dół, ma po lewej stronie pupkę i kopie nóżkami po prawej - ja miałam wrażenie, że leży na ukos
ania.falko
Entuzjast(k)a
te bolace szturchance czuje na samym dolepecherz itp.i sa to bardzo mocne uderzenia i myslalam,ze to nozki,ale wczoraj na usg okazalo sie ze na dole sa raczki i glowka...a jak rozpoznałaś że to rączki?
aga_q
TRZYNASTEGO :)
no to Młodziak też główką do wyjścia
na usg 3D miesiąc temu też tak był - wiec nie wiem czy wielokrotnie się przefiknął, czy poprostu siedzi cały czas tak samo.
pan doktor zrobił fotkę jajek, bo się pokazał koncertowo ;-)
na usg 3D miesiąc temu też tak był - wiec nie wiem czy wielokrotnie się przefiknął, czy poprostu siedzi cały czas tak samo.
pan doktor zrobił fotkę jajek, bo się pokazał koncertowo ;-)
daga23
Entuzjast(k)a
u mnie po dzisiejszym usg okazało się, że mała jest ułożona główką w dół, ma po lewej stronie pupkę i kopie nóżkami po prawej - ja miałam wrażenie, że leży na ukos
moja mała też mnie tak kopie może się przekręciła dzisiaj się dowiemy.
ania.falko
Entuzjast(k)a
Dziewczyny moj maly dzis tak mi daje do wiwatu,ze az sie zpowietrzam...jeju zeby tylko gorzej nie bylo :-(tak mi daje po narzadach,ze az chodzic nie moge...lezec zreszta tez
mam uczucie,ze on sobie tam cos wygrzebuje...
mam uczucie,ze on sobie tam cos wygrzebuje...
Rondzia
Fan(ka)
Strasznie cudowne sa te ruchy malenstwa. Zaraz sie nie zdziwie jak mi noga albo kolano bokiem wyjda.
U mnie w pracy uwazaja ze to jakis kit ze blizniakow nie mam i wcale bym sie nie zdziwila bo kopie mnie w jakis 23 miejscach rownoczesnie...
U mnie w pracy uwazaja ze to jakis kit ze blizniakow nie mam i wcale bym sie nie zdziwila bo kopie mnie w jakis 23 miejscach rownoczesnie...
reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Rondzia gratuluje chłop jak dąb i to z adhd(...)kopie mnie w jakis 23 miejscach rownoczesnie...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: