reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Widzę Dziewczyny, że zakupowe szaleństwo w pełni:tak: Co do śpiworka proponuje poszukac tego typu:
Nakłada się to na noc zamiast kołderki i z rekawkami będzie dzidzi dużo cieplej, u nas się to sprawdziło:tak:
712581474

Hi hi jak oglądam te śpiworki to mi się przypomina jak ubierałam małą do spania jak była malutka:-)
Aż dziw że się nie roztopiła pod tymi długimi rękawami, rożkami i kołderkami:-)
A tyle trąbią żeby nie przegrzewać dziecka:-):-):-)

gzie taki kupilas ?? bo widze ze nowy :D

Hi hi jak oglądam te śpiworki to mi się przypomina jak ubierałam małą do spania jak była malutka:-)
Aż dziw że się nie roztopiła pod tymi długimi rękawami, rożkami i kołderkami:-)
A tyle trąbią żeby nie przegrzewać dziecka:-):-):-)
Ja zakupiłam w Tchibo. Specjalnie chciałam bez rękawów bo wydaje mi się że łatwiej będzie ubierać a jakiś bodziak też idzie pod spód. No i nie chciałam żeby młody się ugotował.

A kto mówi o przegrzewaniu dziecka??
Śpiworek nakłada się zamiast kołderki, pod spód pajacyk lub bodziak na noc i na to śpiworek:tak: Daje gwarancję, że dziecko sie nie odkryje w nocy i będzie mu ciepło:tak:
Ja to obsesję miałam:-Dteraz się z tego smieję ale jak się naczytałam o nagłej smierci łóżeczkowej to pamietam wstawałam kilka razy w ciągu nocy i sprawdzałam czy z Antosiem wszystko w porządku... Taka matczyna nadgorliwość;-)

Kochane no właśnie-widzę, że śpiworki kupujecie-to jak najlepiej dziecko kłaść spac: w śpiworku, rożku, pod kocykiem, czy kołderką cienką?Jesli chodzi o bezdech..to ja chyba wypożyczę monitor oddechu..boję sie, że zwariuję i ciągłe będę nasłuchiwać czy dzidzia oddycha..

Lilijko,
śpiworki są świetne szczególnie gdy dzidzierodzą się zimą. Tak jak nasze :-D

Rożki na 1sze 2 tygodnie do miesiąca.
Kocyki na lato.
No chyba że upał :-D

wrzcam 2 kolejne zakupy - body i reczniczek ;)

Załączniki

• Zdjęcie0408.jpg
    Zdjęcie0408.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 62
  • Zdjęcie0409.jpg
    Zdjęcie0409.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry