reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
W Agacie w Rybniku:-) Tam też są te nasze mebelki.

ja bylam w agacie i byl tylko obrazek z kubusiem ... nie bylo tygryska ...

a ja dzis poczynilam pierwsze zakupy dla naszej panienki :D 3 pizamki w tesco :D 29 zl a sa sliczne!! z kubusiami puchatkami ofkorz i bezowozolte /nasz ksiezniczka trafila na mamusie ze wstretem do koloru rozowego!!/

a oto fotka moich zakupow :D

Załączniki

• IMG_0223 (3).jpg
    IMG_0223 (3).jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 58
MEA widze ze pierwszy zakup juz jest:-)ja ostatnio zastanawialam sie nad bluzeczka dla mojego synusia,tak bardzo mi sie podobala ale miala kaptór:-(a przeciez takie malenstw to ciagle bedzie na nim lezało wiec bedzie mu niezbyt wygodnie:-(ale ogólnie byl super.

Kopciuszku to z kapturem może mieć wyjściowe:p Moja Perła ma parę bluz z kapturkiem, ale one będą zakładane na jakiś kaftanik czy coś i to na jakiś wypadzik a do snu by się ściągało:)
Mea ładne ubranko:)

reklama
Do góry