reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Ładne ubranka:) Mi z ubranek zostało kupić body z dł ręk kilka bo to zima będzie a ja mam więcej z kr ręk. I czapeczki na zimę oraz właśnie śpiworek. A szlafroczki są potrzebne dziecku? Tzn czy używałyście Mamusie? Bo wiem, że niektórzy wolą w ręcznik dziecko zapakować i potem piżamkę ubrać.

reklama
Ładne ubranka:) Mi z ubranek zostało kupić body z dł ręk kilka bo to zima będzie a ja mam więcej z kr ręk. I czapeczki na zimę oraz właśnie śpiworek. A szlafroczki są potrzebne dziecku? Tzn czy używałyście Mamusie? Bo wiem, że niektórzy wolą w ręcznik dziecko zapakować i potem piżamkę ubrać.

Ja dostałam dwa po córce od siostry i po jednej próbie użycia wróciłam do ręczniczka z kapturkiem!!! Noworodka ciężko wpychać w szlafrok, siedzące dziecko też a jak już zacznie chodzić to nie ustoi tak długo w miejscu!
Więc ja osobiście nie polecam, chyba dopiero od 3,4 lat w zależności od dziecka

ręcznik przemaka, szlafrok jest większy zaraz po kąpieli do karmienia szlafrok idealny :) nikt nie każe dziecka w niego ubierać, wystarczy nałozyć kaptur i owinąc malucha ........ sprawdzone po rodzinie i znajomych stąd większy rozmiar, bo długo posłuzy :tak:

Dziewczyny super ubranka !

a łózio miodzio!

reklama
Do góry