reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Obrazki do pokoju Małej

Szafka wisząca do pokoju Małej na pampersy i kosmetyki

Taką komodę i szafki wiszące zamawiamy Małej. Fotki były zrobione w Agacie autorstwa własnego:p

Szafa, którą Małej zamówimy, ale nasza ma być koloru jasnozielono morelowego:-) Fotka w Agacie wł. autorstwa.

W tej szafie jest masę szafeczek i miejsce do wieszania sukieneczek i innych tego typu ubranek by się nie pogniotły:)

georgina - mebelki sliczne
dziewczyny - ubranka cudowne

wklaejam kilka zdjec ciuszkow i zdjecie wozka ktory.........................................juz zamowilismy. ;)
wiem ze to wczesnie ale ze to wersja limitowana nie chcielismy zeby sie okazalo ze juz ich nie ma. piszcie co nim sadzicie

buziaki

Załączniki

• Zdjęcie0394.jpg
    Zdjęcie0394.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 84
  • Zdjęcie0397.jpg
    Zdjęcie0397.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 73
  • Zdjęcie0398.jpg
    Zdjęcie0398.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 73
  • girllim%20(Medium).jpg
    girllim%20(Medium).jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 86
  • girldodat%20(Medium).jpg
    girldodat%20(Medium).jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 60
Obrazki do pokoju Małej

Taką komodę i szafki wiszące zamawiamy Małej. Fotki były zrobione w Agacie autorstwa własnego:p

Szafa, którą Małej zamówimy, ale nasza ma być koloru jasnozielono morelowego:-) Fotka w Agacie wł. autorstwa.

W tej szafie jest masę szafeczek i miejsce do wieszania sukieneczek i innych tego typu ubranek by się nie pogniotły:)
[/U]

ten tygrysek jest boski !!! skad go masz ??? ja musze takiego dostac !!!! kup mi i wyslij albo powiedz gdzie taki dostac !!!

Obrazki do pokoju Małej

ALE cudownie ten pokoik bedzie wygladal:tak:az sama bym chciala byc twoim dzieckiem:-D:-D:-D

reklama
georgina - mebelki sliczne
dziewczyny - ubranka cudowne

wklaejam kilka zdjec ciuszkow i zdjecie wozka ktory.........................................juz zamowilismy. ;)
wiem ze to wczesnie ale ze to wersja limitowana nie chcielismy zeby sie okazalo ze juz ich nie ma. piszcie co nim sadzicie

buziaki

Ten wózek jest códny!!!
Jakbym nosiła córcie i było by mnie stać to już brała bym od ciebie linka i kupowała.
Piękny!!!

Do góry