reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Wiecie co? Jak patrze na ten wątek, to mam wrażenie, że jestem jakaś nienormalna. Ja dla swojego maleństwa nie kupiłam jeszcze nic, dokładnie zero. Jakoś nie mam takiej potrzeby, podświadomość działa czy coś. Nie wiem.:-(
Łażę oczywiście po sklepach, oglądam, niektóre rzeczy mam wybrane, ale NIE MOGĘ kupić. Czuję, że NIE MOGĘ.
I raczej nie chodzi o przesądy, to nie to uczucie. Sama nie wiem.

reklama
Wiecie co? Jak patrze na ten wątek, to mam wrażenie, że jestem jakaś nienormalna. Ja dla swojego maleństwa nie kupiłam jeszcze nic, dokładnie zero. Jakoś nie mam takiej potrzeby, podświadomość działa czy coś. Nie wiem.:-(
Łażę oczywiście po sklepach, oglądam, niektóre rzeczy mam wybrane, ale NIE MOGĘ kupić. Czuję, że NIE MOGĘ.
I raczej nie chodzi o przesądy, to nie to uczucie. Sama nie wiem.

mnie to juz by chyba rozerwalo !!!

EMWU ceny macie tam rewelacyjne:tak:moze wyslesz troszke do mnie?:-)Mam brata w Angli ale oni jakos nie maja chcei mi cokolwiek przywiesc a juz tym bardziej wyslac:-(jak przyjezdzaja do nas to zazwyczaj kupuja cos mojeju corce tu w Pl,ostatnio tylko przywiezli bluzeczke i taki sweterek:tak:

EMWU ceny macie tam rewelacyjne:tak:moze wyslesz troszke do mnie?:-)Mam brata w Angli ale oni jakos nie maja chcei mi cokolwiek przywiesc a juz tym bardziej wyslac:-(jak przyjezdzaja do nas to zazwyczaj kupuja cos mojeju corce tu w Pl,ostatnio tylko przywiezli bluzeczke i taki sweterek:tak:

bede miala przesylke z anglii na sprzedaz wiec pewnie cos sie znajdzie :D

mnie to juz by chyba rozerwalo !!!

No właśnie. A ja nic. Przebieram w tych ciuszkach, sprzętach - oglądam i odkładam. Po prostu nie mogę włożyć do koszyka i zanieść do kasy. Zaczynam się niepokoić, że coś ze mną nie tak i mieć wyrzuty sumienia.
Z drugiej strony ja troszkę tak mam, że większość rzeczy załatwiam kilka dni przed określonym od miesięcy terminem. Tylko, że akurat w tym przypadku termin dość trudno okreslić.

Ja też bym się pisała na takie ciuszki z importu. Są śliczne, no i nowe, a ceny niezbyt wygurowane. Mnie z ciuchów Emwu najbardziej podoba się kurteczka.
Prawie jak TOP GUN :-D

a tu obiecany kombinezonik polarowy ktory mi wczoraj siostra przywiozla :)

Załączniki

• IMG_0296.jpg
    IMG_0296.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Emwu no właśnie moja koleżanka mieszka na stałe w angli i mi powiedziała, że naqwet pampersy drogie tu jak nie wiem co a o ciuszkach to ona wspominać nie będzie :-D

lilijka
ale cudeńko te twoje łózio:tak:

Do góry