reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
no widze laski ze coraz wiecej juz tego mamy i co jedne to piekniejsze :D

mi wlasnie siostra napisala ze wor malych ciuszkow ma dla mnie wlacznie z kombinezonem :) pojade po to moze pojutrze i obfoce :D

Wybrałam sie dziś na rekonesans do Galaxy- takie nasze centrum handlowe- i nic w h&m nie było- były tylko takie kombinezony na teraz - nie pytałam się czy już czy jeszcze nie ma, w cubusie :no:, w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.
Jutro jadę do Berlina to może tam coś zobaczę- bo powiem szczerze spanikowałam troszkę, skoro już mogą być wykupione- miałam tak kiedyś z kurtką i butami dla starszego syna, patrzyłam na ludzi którzy kupują w sierpniu kozaki i zimowe kurtki jak na debili a potem cały październik latałam i nic nie mogłam znaleźć- już przestałam wybrzydzać- po prostu nic już nie było.
No patrz ! a jak ja byłam to jeszcze wybór w miare był...choć najmniejszych rozmiarach (56) było poprzebierane...może w Warszawie maja jakis większy dział :confused: ale w sumie co się dziwić ...kobitki kupują wczesniej, bo w sumie już nie wiele nam do końca zostało i nie wiadomo jak to pod koniec ciąży będzie z tym lataniem i szukaniem...ja po sobie widze ,że jeszcze z miesiąc i ciężko mnie będzie gdziekolwiek wyciagać ;-) Choc brzuchal nie taki duzy i +3kg na wadze to kregoslup juz daje sie mocno we znaki, wiec jak tylko widze coś co mi sie podoba to kupuje bez zastanawiania :tak:...a co do Smyka to tez jestem nieco zawiedziona ,bo malo ładych rzeczy jest:baffled:

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki!!!
Napatrzyc sie na te ubranka nie moge. Ja tez pomalutku zaczelam kupowalam, ale do tej pory staralam sie wybierac neutralne kolory, bo pani ginekolog w Polsce potwierdzila dziewczynke tylko w 80%, bo pepowinka byla miedzy nozkami. Wczoraj natomiast mialam USG (przymusowe, bo plamilam) , ale wszystko jest oki i drugi raz uslyszalam ze dziewczynka, wiec chyba zaczne w koncu wybierac cos tylko dla dziewczynek, a naprawde jest w czym wybierac i te kochane sukieneczki:-)

Kochane przyszło łóżeczko.....
Hej Lilijka - Ostatnio przegladalam ta stronke z lozeczkami i powiem ci szczerze, ze bardzo mnie to ciekawi. Lozeczko super i duzo dodatkow a cena nie jest wysoka. Oczywiscie super kolorystyka:tak:Szczerze sie nad tym zastanawiam. Jak co to bede cie pytac o szczegoly:tak:

Mężatko naprawdę super oferta, czasem jedno łóżeczko tyle kosztuje (i to nie jakiejś drogiej firmy, tylko takie samo np ale w sklepie) co tutaj łóżeczko z szufladą, materac gruby gryka pianka kokos i ful wypas zestaw najwyższej jakości pościeli!Ochraniaczem jestem zachwycona, wysoki, gruby, odpowiednio sztywny (nie załamuje się). Łóżeczko Mąż mi skręcił~!Już stoi! Wyprałam wszystko i baldachim suszy sie na łóżeczku założony..tak mniej więcej to wygląda w częściach..bo większość (falbana, pościel)suszy się jeszcze-)Ale tak na szybko zrobiłam fotkę;-)
Najlepsze to to,że widziałam np zestawy pościeli które kosztowały 160zł (i nawet nie wspomnę o Ferettim..ile kosztują) i były tam tylko: podusia i kołdra +poszewki i ochraniacz!Tyle pieniędzy!A tutaj za 200zł jest chyba 12-elementowy komplet +gratis rożek i poszewka na podunię:-)
Zielony..tak to mój ulubiony kolor:-)
Ubranka pozdobywałam w lumpie i po siostrzyczce (20 lat młodsza ode mnie:-)..a łóżeczko chciałam mieć nowe:-)

Załączniki

• dla dzidzi III.jpg
    dla dzidzi III.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
o rany, Lilijko, jak to cudnie wygląda! :tak: teraz to ja się nie mogę doczekać, jak kupimy łóżeczko (w październiku)...

Mężatko naprawdę super oferta, czasem jedno łóżeczko tyle kosztuje (i to nie jakiejś drogiej firmy, tylko takie samo np ale w sklepie) co tutaj łóżeczko z szufladą, materac gruby gryka pianka kokos i ful wypas zestaw najwyższej jakości pościeli!Ochraniaczem jestem zachwycona, wysoki, gruby, odpowiednio sztywny (nie załamuje się). Łóżeczko Mąż mi skręcił~!Już stoi! Wyprałam wszystko i baldachim suszy sie na łóżeczku założony..tak mniej więcej to wygląda w częściach..bo większość (falbana, pościel)suszy się jeszcze-)Ale tak na szybko zrobiłam fotkę;-)
Najlepsze to to,że widziałam np zestawy pościeli które kosztowały 160zł i były tam tylko: podusia i kołdra +poszewki i ochraniacz!Tyle pieniędzy!A tutaj za 200zł jest chyba 12-elementowy komplet +gratis rożek i poszewka na podunię:-)
Zielony..tak to mój ulubiony kolor:-)

lilijka pieknie to wyglada !! i niech mi ktos powie ze sie nie oplaca kupowac na allegro !!!!!

a mi siostra juz dzis ciuszki przywiozla ... zaraz zaczne to przegladac :D

reklama
LILIJKA super;-)ja napewno kupie posciel u tego pana skoro mowisz ze jest super;-)tylko ze nie we wrzesniu tylko w pazdzierniku bo teraz ciezko z kasa,dwa wesela(chyba bo jeszcze nie wiem jak bedzie),jesli pojdziemy to trzeba kupic cos do ubrania,splata kredytu i rachunki:tak:teraz o wyprawce do maluszko to moge zapomniec:-(a tak bardzo bym chciala,jak widze jak wy szalejecie to mi az szkoda:tak::-(
Ja posciel dla corki kupowalam w sklepie i za posciel+ochraniacz+baldachim zaplacilam 105zł:tak:wiec ta cena jest rewelacyjna:-)

Do góry