reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

No wlansie z synkiem nie miałam stojaka i co ??? Plecy odpadaly !!!!! Teraz napewno zakupie :)
Co do kapania maluszka .U mnie szła w ruch tetra ktora przykrywalam w waniennie Patryka - momentalnie dziecka nie bylo ,mogl tak lezec caly czas poki woda ciepła :) Mydliłam w waniennce jedna reka i tam tez spłukiwałam - tak mi bylo poprostu wygodnie :) Ale pewnie kazda z nas znajdzie sposob jak jej wygodnie wykapac jej dziecko :)

ja sie tak nauczylam ze namydlalam dziecko na reczniku zeby bylo doklanie umyte a potem sru do wanny ... oczywiscie tetra w wannie to mus !! na samym plastiku dziecka nie poloze !! ja jeszcze mam ten lezaczek ale szczerze powiem ze bede sie musiala nauczyc z niego korzystac bo jak dotychczas dzieci kapalam to raczej bez tego !!

reklama
U mnie małe mieszkanie, już teraz jest ciepło trzeba okna otwierać na noc, więc nie mam problemów z chłodem :) pewnie problem wróci jak się przeprowadzimy do domostwa, ale póki co mamy centralne :D

reklama
Hej :) A to są moje nowe nabytki, oczywiście do tego dochodzi cała podłoga zawalona ciuszkami w salonie ;) Terazmusi być chłopak :) hehe bo jak nie to będe musiała doszywac motywy dla dziewczynki :p

Do góry