reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Ja wanienkę już mam po Stasiu, chciałam dokupić stojak, ale M zakomunikował, że i tak on będzie kąpał i nie potrzebuje. Muszę go jednak przekonać, bo będę co kąpiel drżała, że on w niewygodzie to robi i jeszcze upuści. Choć z drugiej strony hardcorowej, jak już upuścić to lepiej znad podłogi niż z wysokości stojaka.
Rany, jakie mi rzeczy do głowy przychodzą, strasznie pesymistyczne, ale mam wrażenie, że tylko ja jestem w domu przewidywalna.
Rożek też mam po Stasiu, jeden, nieusztywniany i starczał mi. Zawsze na nim leżała tetra, więc jak młody ulewał to na pieluszkę a nie na rożek. Ale być może dokupię jeszcze jeden, raczej miękki.

A w h&m są już zimowe kombinezony?
Trzeba teraz kupować, bo potem już co fajniejszych nie będzie, nie byłam w sklepach od połowy wakacji, trza ruszyć w miasto:-)

Juz sa ! nowa kolekacja juz ponad miesiac jest i powiem szczerze,ze co fajniejsze rzeczy to juz najmniejszych rozmiarow nie bylo :tak::crazy:

Juz sa ! nowa kolekacja juz ponad miesiac jest i powiem szczerze,ze co fajniejsze rzeczy to juz najmniejszych rozmiarow nie bylo :tak::crazy:

ja jakos nie pamietam o tym ze w H&M sie ciuszki dla dzieci kupuje !!

a wlasnie kumpela przysle nam duza paczke ciuszkow nowych z anglii z wyprzedazy i bede to na allegro wystawiac ... ciekawe co z tego sama sobie zostawie :)

Wybrałam sie dziś na rekonesans do Galaxy- takie nasze centrum handlowe- i nic w h&m nie było- były tylko takie kombinezony na teraz - nie pytałam się czy już czy jeszcze nie ma, w cubusie :no:, w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.
Jutro jadę do Berlina to może tam coś zobaczę- bo powiem szczerze spanikowałam troszkę, skoro już mogą być wykupione- miałam tak kiedyś z kurtką i butami dla starszego syna, patrzyłam na ludzi którzy kupują w sierpniu kozaki i zimowe kurtki jak na debili a potem cały październik latałam i nic nie mogłam znaleźć- już przestałam wybrzydzać- po prostu nic już nie było.

Wybrałam sie dziś na rekonesans do Galaxy- takie nasze centrum handlowe- i nic w h&m nie było- były tylko takie kombinezony na teraz - nie pytałam się czy już czy jeszcze nie ma, w cubusie :no:, w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.
Jutro jadę do Berlina to może tam coś zobaczę- bo powiem szczerze spanikowałam troszkę, skoro już mogą być wykupione- miałam tak kiedyś z kurtką i butami dla starszego syna, patrzyłam na ludzi którzy kupują w sierpniu kozaki i zimowe kurtki jak na debili a potem cały październik latałam i nic nie mogłam znaleźć- już przestałam wybrzydzać- po prostu nic już nie było.

zawsze w takich sytuacjach jest allegro ... no ale butow to ja jeszcze na allegro nie kupilam ...

reklama
zawsze w takich sytuacjach jest allegro ... no ale butow to ja jeszcze na allegro nie kupilam ...

tu Ci Kochaniutka zdradzę tajemnicę, że allegro też było wyczyszczone:tak::tak::tak:
jeszcze z kurtką to pół biedy, zawsze można coś wykombinować ale buty- nie było wesoło- nie założę mu używanych- tym bardziej zimowych-doszło do tego, że przestałam zwracać uwagę na cenę i nic, a kupić buty zimowe w markeci dziecku za 20 zł nie miałam serca. Ale koniec końców udało się, było minęło i mam nauczkę.

Do góry