reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja wanienkę już mam po Stasiu, chciałam dokupić stojak, ale M zakomunikował, że i tak on będzie kąpał i nie potrzebuje. Muszę go jednak przekonać, bo będę co kąpiel drżała, że on w niewygodzie to robi i jeszcze upuści. Choć z drugiej strony hardcorowej, jak już upuścić to lepiej znad podłogi niż z wysokości stojaka.
Rany, jakie mi rzeczy do głowy przychodzą, strasznie pesymistyczne, ale mam wrażenie, że tylko ja jestem w domu przewidywalna.
Rożek też mam po Stasiu, jeden, nieusztywniany i starczał mi. Zawsze na nim leżała tetra, więc jak młody ulewał to na pieluszkę a nie na rożek. Ale być może dokupię jeszcze jeden, raczej miękki.
Rany, jakie mi rzeczy do głowy przychodzą, strasznie pesymistyczne, ale mam wrażenie, że tylko ja jestem w domu przewidywalna.
Rożek też mam po Stasiu, jeden, nieusztywniany i starczał mi. Zawsze na nim leżała tetra, więc jak młody ulewał to na pieluszkę a nie na rożek. Ale być może dokupię jeszcze jeden, raczej miękki.
kopciuszek2107
Fanka BB :)
MADZIARENA super ciuszki:-)
G
Georgina
Gość
Madziarena bombowe ciuszki!!!
A w h&m są już zimowe kombinezony?
Trzeba teraz kupować, bo potem już co fajniejszych nie będzie, nie byłam w sklepach od połowy wakacji, trza ruszyć w miasto:-)
Juz sa ! nowa kolekacja juz ponad miesiac jest i powiem szczerze,ze co fajniejsze rzeczy to juz najmniejszych rozmiarow nie bylo
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Juz sa ! nowa kolekacja juz ponad miesiac jest i powiem szczerze,ze co fajniejsze rzeczy to juz najmniejszych rozmiarow nie bylo
ja jakos nie pamietam o tym ze w H&M sie ciuszki dla dzieci kupuje !!
a wlasnie kumpela przysle nam duza paczke ciuszkow nowych z anglii z wyprzedazy i bede to na allegro wystawiac ... ciekawe co z tego sama sobie zostawie
ja jakos nie pamietam o tym ze w H&M sie ciuszki dla dzieci kupuje !!
no jak to ? ! sa i to cały duży dział ! i jak dla mnie w H&M są najładniejsze Przynajmniej narazie najwięcej rzeczy tam właśnie zakupiłam :-)
Wybrałam sie dziś na rekonesans do Galaxy- takie nasze centrum handlowe- i nic w h&m nie było- były tylko takie kombinezony na teraz - nie pytałam się czy już czy jeszcze nie ma, w cubusie , w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.
Jutro jadę do Berlina to może tam coś zobaczę- bo powiem szczerze spanikowałam troszkę, skoro już mogą być wykupione- miałam tak kiedyś z kurtką i butami dla starszego syna, patrzyłam na ludzi którzy kupują w sierpniu kozaki i zimowe kurtki jak na debili a potem cały październik latałam i nic nie mogłam znaleźć- już przestałam wybrzydzać- po prostu nic już nie było.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wybrałam sie dziś na rekonesans do Galaxy- takie nasze centrum handlowe- i nic w h&m nie było- były tylko takie kombinezony na teraz - nie pytałam się czy już czy jeszcze nie ma, w cubusie , w smyku tez nie najładniejsze- a wręcz obrzydliwe.
Jutro jadę do Berlina to może tam coś zobaczę- bo powiem szczerze spanikowałam troszkę, skoro już mogą być wykupione- miałam tak kiedyś z kurtką i butami dla starszego syna, patrzyłam na ludzi którzy kupują w sierpniu kozaki i zimowe kurtki jak na debili a potem cały październik latałam i nic nie mogłam znaleźć- już przestałam wybrzydzać- po prostu nic już nie było.
zawsze w takich sytuacjach jest allegro ... no ale butow to ja jeszcze na allegro nie kupilam ...
reklama
zawsze w takich sytuacjach jest allegro ... no ale butow to ja jeszcze na allegro nie kupilam ...
tu Ci Kochaniutka zdradzę tajemnicę, że allegro też było wyczyszczone
jeszcze z kurtką to pół biedy, zawsze można coś wykombinować ale buty- nie było wesoło- nie założę mu używanych- tym bardziej zimowych-doszło do tego, że przestałam zwracać uwagę na cenę i nic, a kupić buty zimowe w markeci dziecku za 20 zł nie miałam serca. Ale koniec końców udało się, było minęło i mam nauczkę.
Podziel się: