reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea zamawiałaś wszystko w komplecie??
wlsciwie u 2 roznych sprzedajacych bo jeden mial taniej posciele a drugi mial wogole tanie flanelowe przescieradla a ja nie chce frotowych wiec zdecydowalam ze i tak bede u niego kupowac !! no i tam gdzie przescieradla to i rozki usztywniane byly a w tym drugim nie ... drugi za to mial poduszki na ktorych tez mi zalezalo wiec suma sumarum zdecydowalam sie na 2 sprzedawcow
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
No mea ale mąż cię przebił. Te misie z tyłeczkami na wierzchu są po prostu powalające
mi sie tez te misie podobaly ale on wybieral jako pierwszy i dlatego z misiami jest wszystko a zolty tylko komplet poscieli na zmiane bo rozki mam zdobyczne 2 wiec 3 sztuki powinny mi starczyc ... a poduszka tez tylko jedna bedzie potrzebna
G
Georgina
Gość
Natalka piękne te rzeczy A jaki ten fotelik rozczulający hehe
Mea śliczne rzeczy również i też mi się podoba ten wzorek misiaczkowy, rozkosz Często go w necie widuję i chyba cosik będzie u naszej Księżniczki z tym motywem.
Mea śliczne rzeczy również i też mi się podoba ten wzorek misiaczkowy, rozkosz Często go w necie widuję i chyba cosik będzie u naszej Księżniczki z tym motywem.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja kupowałam po promocji w naszym ulubionym markecie:-) tesco 3paki za 6.60
jest tylko mały wałek-bodziaki są niebieskie-chyba się Lenka nie obrazi
dziewczynki tez pieknie w niebieski wygladaja !!
aga6671
Mama Hani i Tomka
Ja kupowałam po promocji w naszym ulubionym markecie:-) tesco 3paki za 6.60
jest tylko mały wałek-bodziaki są niebieskie-chyba się Lenka nie obrazi
To dopiero dobra cena:-)
Ja niestety nie mam w pobliżu Tesco
Mexi
Fanka BB :)
Dziewczyny a co powiecie o takich stojakach na wanienkę? Warto coś takiego kupić? Pytam, bo nie mamy w łazience wanny, tylko prysznic i musimy gdzieś tą wanienkę stawiać, a pralki również nie mamy w łazience, więc kombinujemy z innym rozwiązaniem.
reklama
Chérie
Mama Danielka
OK BABY ONDA EVOLUTION + STOJAK METALOWY LAGUNA !! (718527969) - Aukcje internetowe Allegro
jak dla mnie rewelacja, też się nad tym zastanawiam.
jak dla mnie rewelacja, też się nad tym zastanawiam.
Podziel się: