reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Kochane a jak się już upierze i wyprasuje ubranka, to trzeba je do woreczków lepiej powkładać co by się w szafie nie zakurzyły tyle miesięcy?Przede mną 5 szuflad prania i prasowania dziecięcych ubranek..ale tego nazbierałam..po lumpach:-)

Aaaa..przyszedł mój bukowy przewijak, nastawka-super!Duzy, wygodny, nastawia się na lózeczko, ale my chyba zrobimy sobie dodatakowy stelaz do niego u znajomego "złotego rączki":-)

Łóżeczko juz zamówione i czekam na kuriera..polecam firmę berwis z allegro-mają super wypaśne komplety pościeli (polskie z dobrej bawełny) chyba najtaniej na allegro i naprawde porządne ochraniacze (takie grube i wysokie)-ja zamówiłam wszystko naraz: łóżeczko z materacykiem i pościel (super są komplety z baldachimami za nieduże pieniądze w porównaniu do innych podobnych gdzie to samo 2 razy tyle kosztuje!). Nie mogę sie doczekać!

reklama
Oki już podaję:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Tu są wszystkie przedmioty..ile ja się naoglądałam ofert zanim wybrałam i znalazłam to:-)
Szukałam dobrych ochraniaczów ale nie za 80zł-tylko takich jak za 80zł wysokich grubych itd. Te sa naprawdę super!
Teraz czekam na kuriera;-)
Zamówiłam od razu majtole poporodowe, pieluchy i ochraniacz na całe łóżeczko-przyda się później jak mały zacznie wędrować w nocy po łóżeczku:-)
A zamówiłam to:
http://www.allegro.pl/item731903681_14el_zestaw_radekii_szuflada_materac_k_p_g_posciel.html
Seledynowe misie na drabinie:-)
W Bobasie i innych sklepach widziałam za taką cenę łóżeczko z szufladą i osobno materacyk za te cenę!szok!a tu wypasiona 12-elementowa pościel i rożek jeszcze!

Ostatnia edycja:
A wiecie ,ze ja nie umiem kupowac przez internet? Tzn nie technicznie tylko nie umiem sie zdecydowac ani zaufac. Ja musze dotknac , poobracac i jeszcze najlepiej powachac - dobrze ,ze nie lize :). ha ha

Jakos przez internet nie czuje zakupow a tyle ludzi sobie chwali.

Mea mój całkowicie inaczej się zachowuje ja do niego mówię, że będę się bała a on na to, że czego się bać i on odrazu synka na ręce weźmie:tak: a no i, że kąpał będzie. Jak spytałam dlaczego się nie boi to powiedział, że ma dłonie duże i nic mu z nich nie spadnie hahaha:-D

Pauluś, nie śmiej się. Mój powiedział to samo przy Amelce i wiesz co do miesiąca ani raz jej nie kompałam, bo się bałam i do karmienia w nocy też podawał mi ją A i on ją odkładał bo ja myślałam, że ją upuszczę po ciemku, albo coś :-D

co do kupowania przez interneto to ja zaufanie mam i stwierdzam ze jest to rzecz nabyta :D a jak widze ceny w sklepie to rece opadaja!! dzis polazilam po jednym i jak zaczelam porownywac to nawet chwile sie nie zastanawialam !!

no a dzis jestem bogatsza o dwa reczniczki z kapturkiem /jeden zielony z żabka kupil mezus bo nie mogl sie oprzec a drugi mama w lidlu kupila / no i mamy tez sliczna myjke z tygryskiem :D porobie zdjecia jak bedzie chwila spokoju :)

A wiecie ,ze ja nie umiem kupowac przez internet? Tzn nie technicznie tylko nie umiem sie zdecydowac ani zaufac. Ja musze dotknac , poobracac i jeszcze najlepiej powachac - dobrze ,ze nie lize :). ha ha

Jakos przez internet nie czuje zakupow a tyle ludzi sobie chwali.
ja też mam taki sam problem ale się przełamałam i zamówiłam pościel

Lilijka-nasze dzieci będą spały pod taką samą pościelą:-):-):-):-):-):-)
śmiać mi się chce jak to zobaczyłam:tak:

ja łóżeczko mam więc kupowałam tylko pościel

SUPER PROMOCJA POŚCIEL 9 ele. 120x90 NOWE WZORY (732530455) - Aukcje internetowe Allegro

mój wózio
Sklep BOBAS z wózkami dziecięcymi. :: Baby Dreams Atlantic wózek wielofunkcyjny kolory 2007

i fotelik
http://www.sklep.dzidzio.pl/szczegoly/4617/fotelik_samochodowy_logico_s_8a96_gilda_graco

Ostatnia edycja:
Oki już podaję:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Tu są wszystkie przedmioty..ile ja się naoglądałam ofert zanim wybrałam i znalazłam to:-)
Szukałam dobrych ochraniaczów ale nie za 80zł-tylko takich jak za 80zł wysokich grubych itd. Te sa naprawdę super!
Teraz czekam na kuriera;-)
Zamówiłam od razu majtole poporodowe, pieluchy i ochraniacz na całe łóżeczko-przyda się później jak mały zacznie wędrować w nocy po łóżeczku:-)
A zamówiłam to:
14el Zestaw RadekII Szuflada+Materac K-P-G+Posciel (731903681) - Aukcje internetowe Allegro
Seledynowe misie na drabinie:-)
W Bobasie i innych sklepach widziałam za taką cenę łóżeczko z szufladą i osobno materacyk za te cenę!szok!a tu wypasiona 12-elementowa pościel i rożek jeszcze!

lilijka, ale ta cena tego zestawu to normalnie szok!!! Tam masz nawet przybornik i stelarz pod baldachim :szok:

2 posciele, rozek z usztywnieniem, poduszka, do tego 2 flanelowe przescieradelka i wklady z fajnego materialu :)

Załączniki

• 515mxa.jpg
    515mxa.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 31
  • 56532349.jpg
    56532349.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 49963296.jpg
    49963296.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 37
  • 32787881_d.jpg
    32787881_d.jpg