reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Kochane a jak się już upierze i wyprasuje ubranka, to trzeba je do woreczków lepiej powkładać co by się w szafie nie zakurzyły tyle miesięcy?Przede mną 5 szuflad prania i prasowania dziecięcych ubranek..ale tego nazbierałam..po lumpach:-)

Aaaa..przyszedł mój bukowy przewijak, nastawka-super!Duzy, wygodny, nastawia się na lózeczko, ale my chyba zrobimy sobie dodatakowy stelaz do niego u znajomego "złotego rączki":-)

Łóżeczko juz zamówione i czekam na kuriera..polecam firmę berwis z allegro-mają super wypaśne komplety pościeli (polskie z dobrej bawełny) chyba najtaniej na allegro i naprawde porządne ochraniacze (takie grube i wysokie)-ja zamówiłam wszystko naraz: łóżeczko z materacykiem i pościel (super są komplety z baldachimami za nieduże pieniądze w porównaniu do innych podobnych gdzie to samo 2 razy tyle kosztuje!). Nie mogę sie doczekać!

reklama
Oki już podaję:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Tu są wszystkie przedmioty..ile ja się naoglądałam ofert zanim wybrałam i znalazłam to:-)
Szukałam dobrych ochraniaczów ale nie za 80zł-tylko takich jak za 80zł wysokich grubych itd. Te sa naprawdę super!
Teraz czekam na kuriera;-)
Zamówiłam od razu majtole poporodowe, pieluchy i ochraniacz na całe łóżeczko-przyda się później jak mały zacznie wędrować w nocy po łóżeczku:-)
A zamówiłam to:
http://www.allegro.pl/item731903681_14el_zestaw_radekii_szuflada_materac_k_p_g_posciel.html
Seledynowe misie na drabinie:-)
W Bobasie i innych sklepach widziałam za taką cenę łóżeczko z szufladą i osobno materacyk za te cenę!szok!a tu wypasiona 12-elementowa pościel i rożek jeszcze!

Ostatnia edycja:
A wiecie ,ze ja nie umiem kupowac przez internet? Tzn nie technicznie tylko nie umiem sie zdecydowac ani zaufac. Ja musze dotknac , poobracac i jeszcze najlepiej powachac - dobrze ,ze nie lize :). ha ha

Jakos przez internet nie czuje zakupow a tyle ludzi sobie chwali.

Mea mój całkowicie inaczej się zachowuje ja do niego mówię, że będę się bała a on na to, że czego się bać i on odrazu synka na ręce weźmie:tak: a no i, że kąpał będzie. Jak spytałam dlaczego się nie boi to powiedział, że ma dłonie duże i nic mu z nich nie spadnie hahaha:-D

Pauluś, nie śmiej się. Mój powiedział to samo przy Amelce i wiesz co do miesiąca ani raz jej nie kompałam, bo się bałam i do karmienia w nocy też podawał mi ją A i on ją odkładał bo ja myślałam, że ją upuszczę po ciemku, albo coś :-D

co do kupowania przez interneto to ja zaufanie mam i stwierdzam ze jest to rzecz nabyta :D a jak widze ceny w sklepie to rece opadaja!! dzis polazilam po jednym i jak zaczelam porownywac to nawet chwile sie nie zastanawialam !!

no a dzis jestem bogatsza o dwa reczniczki z kapturkiem /jeden zielony z żabka kupil mezus bo nie mogl sie oprzec a drugi mama w lidlu kupila / no i mamy tez sliczna myjke z tygryskiem :D porobie zdjecia jak bedzie chwila spokoju :)

A wiecie ,ze ja nie umiem kupowac przez internet? Tzn nie technicznie tylko nie umiem sie zdecydowac ani zaufac. Ja musze dotknac , poobracac i jeszcze najlepiej powachac - dobrze ,ze nie lize :). ha ha

Jakos przez internet nie czuje zakupow a tyle ludzi sobie chwali.
ja też mam taki sam problem ale się przełamałam i zamówiłam pościel

Lilijka-nasze dzieci będą spały pod taką samą pościelą:-):-):-):-):-):-)
śmiać mi się chce jak to zobaczyłam:tak:

ja łóżeczko mam więc kupowałam tylko pościel

SUPER PROMOCJA POŚCIEL 9 ele. 120x90 NOWE WZORY (732530455) - Aukcje internetowe Allegro

mój wózio
Sklep BOBAS z wózkami dziecięcymi. :: Baby Dreams Atlantic wózek wielofunkcyjny kolory 2007

i fotelik
http://www.sklep.dzidzio.pl/szczegoly/4617/fotelik_samochodowy_logico_s_8a96_gilda_graco

Ostatnia edycja:
Oki już podaję:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Tu są wszystkie przedmioty..ile ja się naoglądałam ofert zanim wybrałam i znalazłam to:-)
Szukałam dobrych ochraniaczów ale nie za 80zł-tylko takich jak za 80zł wysokich grubych itd. Te sa naprawdę super!
Teraz czekam na kuriera;-)
Zamówiłam od razu majtole poporodowe, pieluchy i ochraniacz na całe łóżeczko-przyda się później jak mały zacznie wędrować w nocy po łóżeczku:-)
A zamówiłam to:
14el Zestaw RadekII Szuflada+Materac K-P-G+Posciel (731903681) - Aukcje internetowe Allegro
Seledynowe misie na drabinie:-)
W Bobasie i innych sklepach widziałam za taką cenę łóżeczko z szufladą i osobno materacyk za te cenę!szok!a tu wypasiona 12-elementowa pościel i rożek jeszcze!

lilijka, ale ta cena tego zestawu to normalnie szok!!! Tam masz nawet przybornik i stelarz pod baldachim :szok:

2 posciele, rozek z usztywnieniem, poduszka, do tego 2 flanelowe przescieradelka i wklady z fajnego materialu :)

Załączniki

• 515mxa.jpg
    515mxa.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 56532349.jpg
    56532349.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 49963296.jpg
    49963296.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 32787881_d.jpg
    32787881_d.jpg