G
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea ja tez wzielam kocyk ,jest super napewno kotow z niego nie bedzie Taki milusiii żółty wzielam Uniwersalny hahahah !!! A reszta tez byla juz przebranaaaaa i to juz wczoraj u nas ! NO SZOK!
ja tez wzielam zolty bo ja antyrozowa jestem !!!
a w sobote byla u mnie kumpela i tez mowila ze kupowala tylko nierozowe ciuszki dla corci do czasu jak jej ludzie na ulicy zaczeli mowic "ale sliczny chlopczyk!!" powiedziala ze do czasu jak pati nie urosna wloski bedzie zdana na rozowy !! i stara sie go jakos komponowac z in nymi
a jak sie zapatryjecie na ubranie dziecka w kolorek czarny ?? ja ich patrycje pierwszy raz na zdjeciu zobaczylam w czarnym body i jakos mi to do dziecka nie pasuje ... kompletnie !!
Mea faktycznie czarny kolor do dziecka nie pasuje.... chociaż antoś kilka koszulek miał czarnych tylko że były z kolorowym nadrukiem -puchatkiem
Ja uwielbam żółty kolor dla dzieci, teraz mam sporo ubranek dla maluszka żółtych i brązowych
Ja uwielbam żółty kolor dla dzieci, teraz mam sporo ubranek dla maluszka żółtych i brązowych
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja znalazlam skrzynie z napisem "ciuszki najmniejsze!!" wytargalam z niej narazie tylko jedna reklamowe !!! bede focic i wam wklejac !!
G
Georgina
Gość
Mi też nie pasuje kolorek czarny do dziecka takiego małego. Zresztą w ogóle do dziecka mi nie pasuje.ja tez wzielam zolty bo ja antyrozowa jestem !!!
a w sobote byla u mnie kumpela i tez mowila ze kupowala tylko nierozowe ciuszki dla corci do czasu jak jej ludzie na ulicy zaczeli mowic "ale sliczny chlopczyk!!" powiedziala ze do czasu jak pati nie urosna wloski bedzie zdana na rozowy !! i stara sie go jakos komponowac z in nymi
a jak sie zapatryjecie na ubranie dziecka w kolorek czarny ?? ja ich patrycje pierwszy raz na zdjeciu zobaczylam w czarnym body i jakos mi to do dziecka nie pasuje ... kompletnie !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dopiero teraz widze ze jednego bodziaka wkleilam dwa razy
reklama
Podziel się: