G
Georgina
Gość
Kopciuszku bardzo ładne ubranka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi !!! Ale czadowe ubranka ,to ci sie chlop popisal nie powiem !!!!! I nie waz sie prasowac tylko wypoczywaj !!!!!!!!!!!!!!
Asia_rem - ja dzisiaj wlansie lece do Lidla ,juz sie czailam na te ciuszki i czekalam na oferte !
A ja dzis dostalam dostawe ciuszkow !!!!!!!! Tesiowa przywiozla te obiecane - typowe dla dziewczynki oddalam dla bratanicy - mam nadzieje ze juz siusiak raczej nie odpadnie!!!!! hahahaha NO i Bratowa przyniosal cala pakeeeee , a ja glupia dzisiaj tez natargalam z lumpkow .....Mama mija ,....ja nie mam gdzie tego juz skladowac , prania i prasowania mam chyba na tydzien czasu !!
Zdjecia bede robic w partiach bo tyle tego jest!!!!! I wklejac !!!! Ale naprawde sporoooooooooooooooo!!!