reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
A jaaaa kupialm kock z lidla ,bozeee jaki on milutki i kotow nie bedzie z niego ! Zołty se zakupialm ,skarpeteczki w blekicie , rajtuzki i termometr.I sie zdrzaznilam bo chcialam wziasc jeszcze dresik welurkowy i dupaaaaaaa wsio przebrane !!!!!!! W szoku bylam ze juz tak malo bylo - dobrze maz gadal zeby jechac z rana ,to nie ja glupia mowie ,na bank bedzie duzooo i co ??? mial racje ehhh ! Foto wkleje jutro!

ja odpuscilam ... zanim bym caly rybnik przejechala to mi lidla zamkna ... a tak pojade jutro z rana i bede miala 2 po drodze wiec moze cos upoluje jeszcze !!

Ja zastanawiam się nad tą niańką. Dzisiaj ma mężuś sprawdzić nasze stare czy działają, bo jak nie to po nią pojadę. Fajna jest, z jakąś muzyczką, ze światełkiem, temperatura się wyświetla. Zastanawiałam jeszcze nad śpiworkiem. Reszta jakaś przebrana już była :tak:

no wic bylam w lidlu i kupilam tylko kocyk i 10 pak piwa dla mezulka ... nic wiecej nie bylo !! jedna sztuka pajacyka w rozm 104 i reczniczki !!
Mea ja tez wzielam kocyk ,jest super napewno kotow z niego nie bedzie :) Taki milusiii żółty wzielam ;) Uniwersalny hahahah !!! A reszta tez byla juz przebranaaaaa i to juz wczoraj u nas ! NO SZOK!

reklama
U nas też wsjo prawie przebrane. Kocyki faktycznie super, ale nie braliśmy bo stwierdziłam, że ostatecznie mamy jeszcze czas. A my nianię chcemy z kamerką. Mój się uparł:p

Do góry