reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Alez piekne te ciuszki !!!!!
Ja juz od dzisiaj zaczelam prac rzeczy malenstwa ,nie ma to jak wyschniete pranie na dworze.A jak ten proszek na niemowlakow pachnie ,az zapomialam ten zapach !!!!!
Jutro ide na lumpki cos poszperac nowego !! NO i tesciowa dowiozla rzeczy ,sa rewelacyjne poprostu ,musze je przytaskac do domku poprac i porobic foty dla was !

ja tez bym juz cos chciala miec:-( ale glupia powiedzialam mojemu, ze jak bedzie komoda to zaczne kupowac.... a , ze komoda bedzie do dwoch tyg to duupa blada ostatnio mnie na sile wyciagal ze sklepu:sorry2:

Asia nie wolno wkurzac cieżarnej-nieladnie, bardzo nie ladnie!!!! kopiesz normalnie lezacego:-D ale w srode po usg polowkowym chyba juz nie wytrzymam;-) jak komoda przyjdzie to bede miala co do niej wlozyc hihihi

Asia nie wolno wkurzac cieżarnej-nieladnie, bardzo nie ladnie!!!! kopiesz normalnie lezacego:-D ale w srode po usg polowkowym chyba juz nie wytrzymam;-) jak komoda przyjdzie to bede miala co do niej wlozyc hihihi
Ale ja na nia czekalam tydzien od zamowienia i tydzien zanimi wrocilismy z morza i ja skrecil moj Jarek !!!!! :-D:-D Do srody niedaleko wiec dasz rade ...ja czekalam 2 tyg!!! myslalam ze zwariuje tym bardziej ze nazbierala mi sie kupa prania dla malca i wkurzalo mnie ze nie mam gdzie tego wkladac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry