reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
ty juz masz wszystko ??? zazdroszcze !! ja dopiero zaczne jak odbezpiecze worki z ciuszkami na strychach a to jak tesciowa wyjedzie to mam w planie zrobic :)

wiesz, ja już nie mam gdzie mieścić tych ciuszków, ostatnio po prasowaniu zastanawiałam się gdzie je upchać, bo zajęły mi całą wolną komodę :szok:
ale ja mam świra na punkcie ciuchów, zawsze miałam... zakupoholiczka ze mnie :-D

wiesz, ja już nie mam gdzie mieścić tych ciuszków, ostatnio po prasowaniu zastanawiałam się gdzie je upchać, bo zajęły mi całą wolną komodę :szok:
ale ja mam świra na punkcie ciuchów, zawsze miałam... zakupoholiczka ze mnie :-D

Ja mam dokładnie to samo ...!!!

Jak wleze do sklepu to nie można mnie odppędzić ! zwłaszcza dziecięce ........głupieje tam ! zwłaszcza w zabawkach hehe :rofl2:

kolejna porcja cudeniek :

1002699.jpg

1002703c.jpg

pierwsze różowe rzeczy dla Gwiazdeczki :

1002702b.jpg

i dresik, o którym wczoraj wspominałam :

1002700.jpg

reklama
Do góry