reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

na pierwszym zdjeciu moj maz w akcji skladania szafy ... to szafa dla malej wiec bedzie w cudenkach :D
a na drugim dzisiejsze zakupy :D

Załączniki

• zakupy1.jpg
    zakupy1.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 39
  • zaba i szafa.jpg
    zaba i szafa.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 64
reklama
na michalskiego w obowniczym :) ta jest jeden z tych 2 komisow o ktorych ci pisalam
ja jeszcze w takich sklepach nie bywałam.. bo jeszczeza ciuszkami się nie uganiałam.. ;D
ale przypadkiem weszłam do sklepu zapytać o cene łózeczka..
i zostałam tyczeć.. na allegro znalazłam łóżeczko za niecałe 400zł z pościelą , materacem ochraniaczami baldachimem no ze wszystkim...
a w wodziu baba do mnie ze takie w pełni wyposazone łóżeczko to od 600zł do 1000zł :no::no::no::no:

ja jeszcze w takich sklepach nie bywałam.. bo jeszczeza ciuszkami się nie uganiałam.. ;D
ale przypadkiem weszłam do sklepu zapytać o cene łózeczka..
i zostałam tyczeć.. na allegro znalazłam łóżeczko za niecałe 400zł z pościelą , materacem ochraniaczami baldachimem no ze wszystkim...
a w wodziu baba do mnie ze takie w pełni wyposazone łóżeczko to od 600zł do 1000zł :no::no::no::no:

i ciebie to dziwi ????? bo ja juz przywyklam :)

ja dziś odwiedziłam znowu ciucholand... i zakupiłam nic nie zniszczony, jeszcze z metką (!!!) słodziaśny dresik firmy Morris Mouse. jutro wraca aparat, to na pewno zrobię zdjęcie :-D
i już chyba wyprawka dla mojej malutkiej jest kompletna. jeszcze tylko śpiworek szukam z długim rękawkiem.

a byłam przekonana że chociaż łózeczko będziemy mogli sami zwlec do domu.. ;D
a w brzdącu te ceny wózków.. :szok:
oni tam na głowy upadli chyba

pamietaj ze brzdac ma wlasciwie monopol na wodzislawskim rynku produktow dla dzieci !! i z tym monopolem ciagna ceny ze hej!! ja bym tam zlamanego grosza nei zostawila!! jak te same rzeczy np w krakowie idzie kupic polowe taniej !! bo jest jakakolwiek konkurencja w temacie a nie jeden sklep ze sprzeatami dla dzieci na cale miasto !!
w rybniku z wozkami sa przynajmniej 3 ale ceny tez dyktuja z kosmosu !!

pamietaj ze brzdac ma wlasciwie monopol na wodzislawskim rynku produktow dla dzieci !! i z tym monopolem ciagna ceny ze hej!! ja bym tam zlamanego grosza nei zostawila!! jak te same rzeczy np w krakowie idzie kupic polowe taniej !! bo jest jakakolwiek konkurencja w temacie a nie jeden sklep ze sprzeatami dla dzieci na cale miasto !!
w rybniku z wozkami sa przynajmniej 3 ale ceny tez dyktuja z kosmosu !!
ja chciałam tylko zobaczyc jak się prowadzi TAKO JUMPERA.. temmu tam poszłam.. i co?
NIE MAJĄ.. ;|

reklama
ja dziś odwiedziłam znowu ciucholand... i zakupiłam nic nie zniszczony, jeszcze z metką (!!!) słodziaśny dresik firmy Morris Mouse. jutro wraca aparat, to na pewno zrobię zdjęcie :-D
i już chyba wyprawka dla mojej malutkiej jest kompletna. jeszcze tylko śpiworek szukam z długim rękawkiem.

ty juz masz wszystko ??? zazdroszcze !! ja dopiero zaczne jak odbezpiecze worki z ciuszkami na strychach a to jak tesciowa wyjedzie to mam w planie zrobic :)

Do góry