reklama
A
AnOoLa88
Gość
Gdzie to wychaczyłaś? ;D sliczne ciuszki...na pierwszym zdjeciu moj maz w akcji skladania szafy ... to szafa dla malej wiec bedzie w cudenkach
a na drugim dzisiejsze zakupy
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Gdzie to wychaczyłaś? ;D sliczne ciuszki...
na michalskiego w obowniczym ta jest jeden z tych 2 komisow o ktorych ci pisalam
A
AnOoLa88
Gość
ja jeszcze w takich sklepach nie bywałam.. bo jeszczeza ciuszkami się nie uganiałam.. ;Dna michalskiego w obowniczym ta jest jeden z tych 2 komisow o ktorych ci pisalam
ale przypadkiem weszłam do sklepu zapytać o cene łózeczka..
i zostałam tyczeć.. na allegro znalazłam łóżeczko za niecałe 400zł z pościelą , materacem ochraniaczami baldachimem no ze wszystkim...
a w wodziu baba do mnie ze takie w pełni wyposazone łóżeczko to od 600zł do 1000zł
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja jeszcze w takich sklepach nie bywałam.. bo jeszczeza ciuszkami się nie uganiałam.. ;D
ale przypadkiem weszłam do sklepu zapytać o cene łózeczka..
i zostałam tyczeć.. na allegro znalazłam łóżeczko za niecałe 400zł z pościelą , materacem ochraniaczami baldachimem no ze wszystkim...
a w wodziu baba do mnie ze takie w pełni wyposazone łóżeczko to od 600zł do 1000zł
i ciebie to dziwi ????? bo ja juz przywyklam
A
AnOoLa88
Gość
a byłam przekonana że chociaż łózeczko będziemy mogli sami zwlec do domu.. ;Di ciebie to dziwi ????? bo ja juz przywyklam
a w brzdącu te ceny wózków..
oni tam na głowy upadli chyba
Chérie
Mama Danielka
ja dziś odwiedziłam znowu ciucholand... i zakupiłam nic nie zniszczony, jeszcze z metką (!!!) słodziaśny dresik firmy Morris Mouse. jutro wraca aparat, to na pewno zrobię zdjęcie
i już chyba wyprawka dla mojej malutkiej jest kompletna. jeszcze tylko śpiworek szukam z długim rękawkiem.
i już chyba wyprawka dla mojej malutkiej jest kompletna. jeszcze tylko śpiworek szukam z długim rękawkiem.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a byłam przekonana że chociaż łózeczko będziemy mogli sami zwlec do domu.. ;D
a w brzdącu te ceny wózków..
oni tam na głowy upadli chyba
pamietaj ze brzdac ma wlasciwie monopol na wodzislawskim rynku produktow dla dzieci !! i z tym monopolem ciagna ceny ze hej!! ja bym tam zlamanego grosza nei zostawila!! jak te same rzeczy np w krakowie idzie kupic polowe taniej !! bo jest jakakolwiek konkurencja w temacie a nie jeden sklep ze sprzeatami dla dzieci na cale miasto !!
w rybniku z wozkami sa przynajmniej 3 ale ceny tez dyktuja z kosmosu !!
A
AnOoLa88
Gość
ja chciałam tylko zobaczyc jak się prowadzi TAKO JUMPERA.. temmu tam poszłam.. i co?pamietaj ze brzdac ma wlasciwie monopol na wodzislawskim rynku produktow dla dzieci !! i z tym monopolem ciagna ceny ze hej!! ja bym tam zlamanego grosza nei zostawila!! jak te same rzeczy np w krakowie idzie kupic polowe taniej !! bo jest jakakolwiek konkurencja w temacie a nie jeden sklep ze sprzeatami dla dzieci na cale miasto !!
w rybniku z wozkami sa przynajmniej 3 ale ceny tez dyktuja z kosmosu !!
NIE MAJĄ.. ;|
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja dziś odwiedziłam znowu ciucholand... i zakupiłam nic nie zniszczony, jeszcze z metką (!!!) słodziaśny dresik firmy Morris Mouse. jutro wraca aparat, to na pewno zrobię zdjęcie
ty juz masz wszystko ??? zazdroszcze !! ja dopiero zaczne jak odbezpiecze worki z ciuszkami na strychach a to jak tesciowa wyjedzie to mam w planie zrobic
Podziel się: