mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
fajny plan, tez mam podobny tyle, ze z domem to moze byc obsuwa bo na razie na dzialke slabe widoki
my splacamy dzielke i po malu zabieramy sie za papiery !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajny plan, tez mam podobny tyle, ze z domem to moze byc obsuwa bo na razie na dzialke slabe widoki
Ponieważ znamy już termin cesarki (8 grudzień)..ubraliśmy łóżeczko (poza zawieszeniem baldachimu, żeby się nie kurzył):-)Przyszedł tez miękki przewijak z allegro:-)Teraz dzidzia może nawet przed terminem wychodzić:-)
Cudnie to wyglada:-)szczerze mowiac chcialabym miec takie warunki do zrobienia kącika Patrykowi;-)u mnie bedzie ciasno ale co tam;-)
ja tez mam ciasno ale jakos musze dac rade ... czekam az mi przyjdzie material na falbanki /powinien juz dawno byc !!/ i rozloze sobie lozeczko ... w koncu umiejscowie go jakos w pokoju bo do konca nie wiem jak to zrobic zeby bylo dobrze ... na jedno by pasowalo dac je do rogu ale wtedy nie przysune go sobie do lozka ;/ ale jak go postawie blizej dzwi to bede miala niewygodnie bo przewijak nie bedzie przy komodzie ... poza tym dzwi sie ciagle otwiera i bedzie mi wialo do lozeczka ... ale znowu jak dam do naroznika to bedzie lozeczko zaraz przy kolumnie glosnikowej - a nie ma jej jak przestawic ... niby taka prosta rzecz a nie wiadomo jak to ugryzc ...
musi sie udac bo zaplanowalam to tak:
-teraz Agatka
- budowa domu
- brat / siostra dla Agatki ...
i z tym planem chcialabym sie zmiescic w 3-4 lata!!
Mea plan doskonały
Wszystko się uda. Dobry jest mój przykład.
Jeszcze rok temu nie planowałam 2 dziecka, byliśmy na etapie szukania działki pod budowe domu, a w marcu zaszłam w ciążę, wkwietniu zaczęliśmy budowe i skończyliśmy w połowie wrzesnia. Jestem szczęśliwa i nigdy nie zakładałam, że tak szybko wszystko się ułoży:-)
szczesciara !!! jak wy to budowaliscie ze tak szybko wam poszlo ???
Kaska była więc to najważniejsze, akurat w sezonie letnim więc tynki na bieżąco schneły... Tak naprawde to zasługa mojego meża, ma firme budowlaną i tak to ustawił, ze chłopaki sie uwinęli
I domek stoi:-) i mieszka w nim szczęsliwa rodzinka:-) więc marzenia się spełniają:-)