reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Ponieważ znamy już termin cesarki (8 grudzień)..ubraliśmy łóżeczko (poza zawieszeniem baldachimu, żeby się nie kurzył):-)Przyszedł tez miękki przewijak z allegro:-)Teraz dzidzia może nawet przed terminem wychodzić:-)

Cudnie to wyglada:-):tak:szczerze mowiac chcialabym miec takie warunki do zrobienia kącika Patrykowi;-)u mnie bedzie ciasno ale co tam;-)

Cudnie to wyglada:-):tak:szczerze mowiac chcialabym miec takie warunki do zrobienia kącika Patrykowi;-)u mnie bedzie ciasno ale co tam;-)

ja tez mam ciasno ale jakos musze dac rade ... czekam az mi przyjdzie material na falbanki /powinien juz dawno byc !!/ i rozloze sobie lozeczko ... w koncu umiejscowie go jakos w pokoju bo do konca nie wiem jak to zrobic zeby bylo dobrze ... na jedno by pasowalo dac je do rogu ale wtedy nie przysune go sobie do lozka ;/ ale jak go postawie blizej dzwi to bede miala niewygodnie bo przewijak nie bedzie przy komodzie ... poza tym dzwi sie ciagle otwiera i bedzie mi wialo do lozeczka ... ale znowu jak dam do naroznika to bedzie lozeczko zaraz przy kolumnie glosnikowej - a nie ma jej jak przestawic ... niby taka prosta rzecz a nie wiadomo jak to ugryzc ...

ja tez mam ciasno ale jakos musze dac rade ... czekam az mi przyjdzie material na falbanki /powinien juz dawno byc !!/ i rozloze sobie lozeczko ... w koncu umiejscowie go jakos w pokoju bo do konca nie wiem jak to zrobic zeby bylo dobrze ... na jedno by pasowalo dac je do rogu ale wtedy nie przysune go sobie do lozka ;/ ale jak go postawie blizej dzwi to bede miala niewygodnie bo przewijak nie bedzie przy komodzie ... poza tym dzwi sie ciagle otwiera i bedzie mi wialo do lozeczka ... ale znowu jak dam do naroznika to bedzie lozeczko zaraz przy kolumnie glosnikowej - a nie ma jej jak przestawic ... niby taka prosta rzecz a nie wiadomo jak to ugryzc ...

No to masz rzeczywiscie dylemat:-D:-D:-Dczyli nie jest az tak ciasno skoro masz tyle wyjsc;-):-Ddasz rade;-)

Mea plan doskonały:tak:
Wszystko się uda. Dobry jest mój przykład.
Jeszcze rok temu nie planowałam 2 dziecka, byliśmy na etapie szukania działki pod budowe domu, a w marcu zaszłam w ciążę, wkwietniu zaczęliśmy budowe i skończyliśmy w połowie wrzesnia. Jestem szczęśliwa i nigdy nie zakładałam, że tak szybko wszystko się ułoży:tak::-)

Mea plan doskonały:tak:
Wszystko się uda. Dobry jest mój przykład.
Jeszcze rok temu nie planowałam 2 dziecka, byliśmy na etapie szukania działki pod budowe domu, a w marcu zaszłam w ciążę, wkwietniu zaczęliśmy budowe i skończyliśmy w połowie wrzesnia. Jestem szczęśliwa i nigdy nie zakładałam, że tak szybko wszystko się ułoży:tak::-)

szczesciara !!! jak wy to budowaliscie ze tak szybko wam poszlo ???

szczesciara !!! jak wy to budowaliscie ze tak szybko wam poszlo ???

Kaska była więc to najważniejsze, akurat w sezonie letnim więc tynki na bieżąco schneły... Tak naprawde to zasługa mojego meża, ma firme budowlaną i tak to ustawił, ze chłopaki sie uwinęli:tak:
I domek stoi:-) i mieszka w nim szczęsliwa rodzinka:-) więc marzenia się spełniają:-)

reklama
Kaska była więc to najważniejsze, akurat w sezonie letnim więc tynki na bieżąco schneły... Tak naprawde to zasługa mojego meża, ma firme budowlaną i tak to ustawił, ze chłopaki sie uwinęli:tak:
I domek stoi:-) i mieszka w nim szczęsliwa rodzinka:-) więc marzenia się spełniają:-)

niieee no jak maz ma firme budowlana to luz !!!

Do góry