reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Ponieważ znamy już termin cesarki (8 grudzień)..ubraliśmy łóżeczko (poza zawieszeniem baldachimu, żeby się nie kurzył):-)Przyszedł tez miękki przewijak z allegro:-)Teraz dzidzia może nawet przed terminem wychodzić:-)

Załączniki

• IMG_4130.jpg
    IMG_4130.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_4131.jpg
    IMG_4131.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_4132.jpg
    IMG_4132.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 91
  • IMG_4134.jpg
    IMG_4134.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_4136.jpg
    IMG_4136.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
reklama
Ponieważ znamy już termin cesarki (8 grudzień)..ubraliśmy łóżeczko (poza zawieszeniem baldachimu, żeby się nie kurzył):-)Przyszedł tez miękki przewijak z allegro:-)Teraz dzidzia może nawet przed terminem wychodzić:-)
Weszłam odwiedzić grudniówki bo miesiac równie mi bliski:tak: i nie mogłam oprzec sie i nie skomentować:tak::tak:ślicznie to wszystko urzadzone masz:tak::tak: i chcialam sie zapytac gdzie kupiłaś taki fajny drewniany przewijak;-)

Witaj Kochana Anulko!
Przewijak kupiłam bukowy na allegro:
http://www.allegro.pl/item821947881_nadstawka_przewijak_duzy_100_bukowy_z_materacem.html
a stojak zrobił nam znajomy Pan Złota Rączka miejscowy no i miękki przewijak też na allegro (bardzo tanio, 29,90zł a w sklepie taki sam 56zł!!).Przewijka bukowy jest na łóżeczko, ale jakbym miała taki ciężar kilka razy dziennie wkładać zdejmować z łóżeczka..wykończyłabym się..idelani więc jest ze stojakiem!
Dziękuję za miłe słowa!Jeszcze tylko baldachimek i będzie jak z bajki:-)Parę stron wcześniej wklejałam zdjęcia całej sypialni w słoneczku:-)oo.tu:
https://www.babyboom.pl/forum/grudz...szych-pociech-27037/index102.html#post4533072

Ostatnia edycja:
Witaj Kochana Anulko!
Przewijak kupiłam bukowy na allegro (70zł jakby co), a stojak zrobił nam znajomy Pan Złota Rączka miejscowy no i miękki przewijak też na allegro (bardzo tanio, 29,90zł a w sklepie taki sam 56zł!!)
Dziękuję za miłe słowa!Jeszcze tylko baldachimek i będzie jak z bajki:-)Parę stron wcześniej wklejałam zdjęcia całej sypialni w słoneczku:-)

No ślicznie sie to wszystko prezentuje:tak: łózeczko i komplet poślieli choćby od jednego sprzedawcy mamy tyle że ja mam brzoskwiniową:tak:ale nie prezentuje sie tak ładnie jak zielona, i niestety mam duzo mniej miejsca w sypialni:wściekła/y: teraz tylko maleństwa brakuje pozdrawiam i zycze powodzenia:tak::tak:
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/wystroje-wnetrz-kacik-malucha-33814/index2.html

Dziękuję Kochana!!!Zdrowia dla Ciebie i maleństwa!Zaglądaj do nas częściej..bo jeszcze może grudnióweczką zostaniesz:-)
Rzeczywiście ten sam komplet!Ja kupowałam od allegrowicza Berwis. Tylko ja baldachim mam cały z tkaniny, jeszcze nie założony, według mnie bardzo ładnie prezentuje się ten kolorek-morelowy (mam w tym kolorze jedną zmianę pościeli)Kącik może malutki, ale bardzo przytulny:-)

Ostatnia edycja:
Dziękuję Kochana!!!Zdrówka dla Ciebie i maleństwa!Zaglądaj do nas częściej..bo jeszcze może grudnióweczką zostaniesz:-)
Zaglądam , czytam tylko nie komentuje:tak: a termin grudzien jest bardzo prawdopodobny, 14stego odstawiamy wszystkie tabletki a potem to juz nie wiadomo :tak: tym bardziej przy tak krotkiej szyjce:tak: pozdrawiam

Przecudnie Lilijka, rewelacja, fajnie to zestawilas,
czy mozesz mi zaprojektowac pokoik? w fiolety i lila ;)

reklama
Do góry