reklama
Byliśmy z Hanią na placu zabaw, bawiła się z dziećmi i nawet jednemu chłopcu dała buziaka, następnego dnia wgramoliła się do nas a ja jako zakochana w córci mamusia chciałam buziaka od niej, więc pytam, komu Hanusia daje buziaki, a ona na to, że "chłopcom". Mąż zadowolony i mówi, że tatuś to też chłopiec, nastawia policzek na buziaka od córy a ona na to "tata staly"
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
martadelka Emi jest cudna z tym mówieniem
spytaj po południu czy dziadziuś dał na pewno???
spytaj po południu czy dziadziuś dał na pewno???
wczorajsze przeglądanie książki
Emi: 'mamusia cio to' (pokazując na jakieś zwierzę)
Ja: 'chyba bóbr'
E: 'chyba nie'
Emi: 'mamusia śpiewać'
Ja: ' co mamusia ma zaśpiewać'
E: 'o kakuszce' (kaczuszce)
Ja: zaczynam śpiewać, po czym mówię, że dalej nie pamiętam
po paru chwilach Emi znowu domaga się spiewania o kaczuszce, znowu zaczynam śpiewać a Emi: ' mamusia nie pamięta, nie umie, aaaaahaaaaa, Mika pamięta, Mika umie' i recytuje dalszą część piosenki (której ja nie pamietałam)
no i cudnie robi 'aha', długo przeciąga dźwięk i jakby faktycznie potwierdzała, że kuma, co ktos do niej mówi (jak dorosły buahahaha)
Emi: 'mamusia cio to' (pokazując na jakieś zwierzę)
Ja: 'chyba bóbr'
E: 'chyba nie'
Emi: 'mamusia śpiewać'
Ja: ' co mamusia ma zaśpiewać'
E: 'o kakuszce' (kaczuszce)
Ja: zaczynam śpiewać, po czym mówię, że dalej nie pamiętam
po paru chwilach Emi znowu domaga się spiewania o kaczuszce, znowu zaczynam śpiewać a Emi: ' mamusia nie pamięta, nie umie, aaaaahaaaaa, Mika pamięta, Mika umie' i recytuje dalszą część piosenki (której ja nie pamietałam)
no i cudnie robi 'aha', długo przeciąga dźwięk i jakby faktycznie potwierdzała, że kuma, co ktos do niej mówi (jak dorosły buahahaha)
reklama
Podziel się: